1000 γεύματα από το Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή στους πληγέντες

Κρήτη
1000 γεύματα από το Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή στους πληγέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», πιστό στις ιδέες, στις αξίες και τα ιδανικά του, στήριξε τους πληγέντες από την καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή της Χερσονήσου, το προηγούμενο διάστημα, προσφέροντας, συνολικά, 1000 γεύματα .

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, παρασκευάστηκαν από το Εκπαιδευτήριο και διανεμήθηκαν γεύματα στους πληγέντες του Δήμου, στους εργαζομένους των πληγεισών περιοχών, στον Ερυθρό Σταυρό, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στους Προσκόπους και στους μηχανικούς, που συνέβαλαν στην αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και στο Γηροκομείο Ήρα 2.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy –Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», κος Μαρκάκης Άρης, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κο Σέγκο Ιωάννη, δήμαρχο του Δήμου Χερσονήσου και τον κο Μηλάκη Ιωάννη, πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου, για την άψογη συνεργασία. Επιπλέον, θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για όλο το προσωπικό του Εκπαιδευτηρίου, που στήριξε θερμά, με ιδιαίτερο ζήλο, την κίνηση αυτή.

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» θα συνεχίζει να βοηθάει, εμπράκτως, και εν μέσω δύσκολων συνθηκών, ανθρώπους, που υποφέρουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News