Κρήτη

Κρούσμα κορωνοϊού σε υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου – Έκλεισαν οι υπηρεσίες

Πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και τα υπηρεσιακά οχήματα

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε Υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε η την Περιφερειακή Ενότητα του Ρεθύμνου.

Μετά την εξέλιξη αυτή ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον ΕΟΔΥ διαδικασίες.

Πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και τα υπηρεσιακά οχήματα, ενώ σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα λάβει δείγματα από όλους τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:Μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τεστ και για προληπτικούς λόγους οι εν λόγω Υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές για 48 ώρες και με νεότερο δελτίο τύπου θα δοθούν οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσουν.

Ως εκ τούτου ενημερώνονται οι πολίτες ότι το κοινό θα εξυπηρετείται στις Υπηρεσίες της μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.  

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Δυστυχώς και παρά το γεγονός ότι οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης λειτουργούσαν βάσει των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ, έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα μεταξύ του προσωπικού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Άμεσα έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες και μέχρι αύριο θα έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης καθώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τεστ, που θα υποβληθούν σήμερα τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, του Γραφείου μου, αλλά και εμένα προσωπικά. Μέχρι τότε οι εν λόγω Υπηρεσίες θα κλείσουν για 48 ώρες. Χρειάζεται προσοχή,  ψυχραιμία και να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα. Οι πολίτες παρακαλούνται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες μας μόνο για επείγουσες περιπτώσεις, που δεν διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, και μόνο κατόπιν ραντεβού».

Ειδικά για τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης οι πολίτες  μπορούν να επικοινωνούν για  την τηλεφωνική  και ηλεκτρονική  εξυπηρέτησή τους στα ακόλουθα  τηλεφωνικά νούμερα και e-mail:

Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, τηλ: 28313 40722 & 40726, e-mail: agapiap@crete.gov.gr, aggelogiannakis@crete.gov.gr

 

Διεύθυνση Ανάπτυξης, τηλ: 28313 40756, e-mail: grammatia_da@crete.gov.gr

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, τηλ: 28313 40762,

e-mail: ranoutsaki@crete.gov.gr

Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, τηλ: 2831343302, e-mail: ygeiamerimna.per@crete.gov.gr

Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών, τηλ: 2831343110,

e-mail: metafor_ret@crete.gov.gr

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, τηλ: 28310 51412, e-mail: daok_reth@crete.gov.gr

Τμήμα Τουρισμού, τηλ: 28310 25571, e-mail: tourism-rethymnon@crete.gov.gr

Τμήμα Περιβάλλοντος, τηλ: 28313 40715, , 6974 733933,

e-mail: manosnickoloudakis@crete.gov.gr

Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, τηλ: 2831340711, e-mail: votsoglou@crete.gov.gr

Ηλεκτρονικά μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε στο e-mail: mlioni@crete.gov.gr (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, τηλ: 28313 40701 & 40702).

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια