Κρήτη

Στο πλευρό της Κρήτης που δοκιμάζεται από τις πλημμύρες ο όμιλος ΤΕΡΝΑ

Αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όλο το μηχανισμό που διαθέτει ο όμιλος εδώ στο νησί μας

Στη μάχη απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα και στις μεγάλες καταστροφές που έχουν προκληθεί σε δημόσιες υποδομές και δημόσιες περιουσίες έχουν ριχτεί οι αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς εδώ στη Κρήτη όπως και απλοί ιδιώτες. Δεν είναι όμως μόνοι τους σε αυτή την δύσκολη... μάχη!

Στο πλευρό τους στέκονται και μεγάλες εταιρείες , όπως ο όμιλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που έδειξε άμεσα  τα αντανακλαστικά του.

Οι άνθρωποι του  ομίλου , που έχει ως γνωστόν έντονη παρουσία στο νησί μας, έχοντας αναλάβει κομβικής σημασίας αναπτυξιακά έργα όπως το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, αντιλήφθηκαν από τη πρώτη στιγμή την ανάγκη συνδρομής προς τη δοκιμαζόμενη Κρήτη και κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όλο το μηχανισμό που διαθέτει ο όμιλος εδώ στο νησί μας, προς αξιοποίηση του όταν και όπως  κριθεί αυτό  αναγκαίο από τους αρμόδιους.

Ήδη λοιπόν , από χθες, οι αρμόδιοι της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επικοινώνησαν με την περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη , ενημερώνοντας τον πως όλος ο  στόλος μηχανημάτων και μέσων  που έχει η εταιρεία στο νησί  τίθεται αυτομάτως στη διάθεση της περιφέρειας Κρήτης.

Ο όμιλος απέστειλε στη περιφέρεια Κρήτης αναλυτική λίστα με όλα τα διαθέσιμα μέσα . Και πλέον είναι στην ευχέρεια της Περιφέρειας  να ρίξει στη μάχη για την αντιμετώπιση των καταστροφών από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας τα μηχανήματα και τα συνεργεία της ΤΕΡΝΑ.

Μηχανήματα που αν μη τι άλλο αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικές ενισχύσεις στον αγώνα δρόμου που έχει ξεκινήσει για την  αποκατάσταση των ''πληγών'' που άφησε πίσω της η θεομηνία στη Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια