Ο καιρός τις επόμενες ώρες - Τι είπε ο μετεωρολόγος Εμμ. Λέκκας στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Ο καιρός τις επόμενες ώρες - Τι είπε ο μετεωρολόγος Εμμ. Λέκκας στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον καιρό τις επόμενες ώρες και για το τι μας περιμένει μίλησε ο μετεωρολόγος κ. Εμμανουήλ Λέκκας στην ΚΡΗΤΗ TV

Καθησυχαστικός ήταν ο μετεωρολόγος κ. Εμμανουήλ Λέκκας, ο οποίος μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, εφιστώντας μας ωστόσο την προσοχή, καθώς όπως τόνισε μπορεί το φαινόμενο να εκτονώνεται ωστόσο πρέπει να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση μέχρι και αύριο το μεσημέρι, καθώς ο καιρός είναι απρόβλεπτος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «παραμένουμε σε επαγρύπνηση μέχρι και αύριο το μεσημέρι, παρόλο που εκτονώνεται το φαινόμενο. Η ένταση έχει περάσει δυτικότερα και έντονα φαινόμενα εκδηλώνονται σε Ρέθυμνο και Χανιά, απόψε».

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η δυναμική του συστήματος εκτονώνεται σταδιακά. Αλλά η κακοκαιρία ολοκληρώνει τον κύκλο της το μεσημέρι της Τετάρτης. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί λοιπόν, γιατί μπορεί να ησυχάσουμε αλλά μπορεί να δούμε αναζωπύρωση κυρίως προς ανατολικά».

Για τις επόμενες ώρες ανέφερε ότι «καιρικό ξέσπασμα κατά τη διάρκεια της νύχτας ενδέχεται να έχουμε, γιατί το σύστημα λειτουργεί ακόμα δυναμικά. Τα προγνωστικά όμως είναι υπέρ μας, έχουν δείξει τα μοντέλα μία σταθερή εικόνα, η οποία δείχνει αυτή την ύφεση να διατηρείται μετά από τις 10 με 11 το βράδυ».

Τόνισε ότι «μετά θα περάσουμε σε μία πολύ καλύτερη εικόνα των καιρικών φαινομένων και ελπίζουμε να μην δούμε κάτι το οποίο θα είναι απρόβλεπτο. Παραμένουμε σε επαγρύπνηση μέχρι και αύριο το μεσημέρι, παρόλο που εκτονώνεται το φαινόμενο».

Παρακολουθείστε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News