Πλημμύρες στην Κρήτη: Σχηματίστηκαν καταρράκτες - Ποιοι δρόμοι έκλεισαν στην εθνική οδό

Κρήτη
Πλημμύρες στην Κρήτη: Σχηματίστηκαν καταρράκτες - Ποιοι δρόμοι έκλεισαν στην εθνική οδό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφοριακοί αποκλεισμοί λόγω έντονων βροχοπτώσεων

Εικόνες πρωτόγνωρες στην Κρήτη από τις σφοδρές βροχοπτώσεις του τελευταίου 24ώρου.

Η μανία του φαινομένου είναι τέτοια που οδήγησε στο κλείσιμο δρόμων επι της παλιάς και νέας εθνικής οδού.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι "καταρράκτες" που σχηματίστηκαν σε σημείο του ΒΟΑΚ με τις εικόνες να κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου,

Πλέον οι αρμόδιες τοπικές αρχές έχουν προχωρήσει  στη λήψη άμεσων μέτρων κυκλοφορίας των οχημάτων, με ένα και μοναδικό σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών. 

Ακολουθεί βίντεο που δημοσίευσε στο facebook η  κ.Κυριακή Φθενάκη.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει,  ότι,  λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών έχει πλημμυρίσει και έχει αποκλειστεί η Παλαιά Εθνική Οδός από τον κόμβο Σταλίδας – Μοχού έως τον κόμβο Σισσίου.

Επίσης, έχει κλείσει το τμήμα του ΒΟΑΚ στην περιοχή Σεληναρίου γιατί έχουν πέσει βράχοι στο οδόστρωμα.

Τέλος, έχει κλείσει η 2η έξοδος Χερσονήσου του ΒΟΑΚ (πριν τη Σήραγγα Σταλίδας με κατεύθυνση ανατολικά) γιατί έχει καταστραφεί το κατάστρωμα της οδού.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιοριστούν στις εντελώς απαραίτητες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούν

Ρέθυμνο: Μεγάλη προσοχή στους δρόμους λόγω κατολισθήσεων

Ήδη μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν ν’ ανοίξουν τους δρόμους

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η επαρχιακή οδός 13 «Ρέθυμνο – Απόστολοι – Φουρφουρας», στο τμήμα Ρέθυμνο – Φράγμα Ποταμών ( Αμαριώτικος Δρόμος)  παρουσιάζει προβλήματα κυκλοφορίας λόγω καταπτώσεων και πολλών υλικών στο οδόστρωμα από τους γειτονικούς αγροτικούς δρόμους.

Στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα επιχειρούν μηχανήματα από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να κινούνται προσεκτικά τόσο στο συγκεκριμένο δρόμο, όσο και στους λοιπούς επαρχιακούς δρόμους, καθώς λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν και άλλες καταπτώσεις σε όλο το μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Πέραμα Μυλοποτάμου, πλημμυρισμένοι δρόμοι που θυμίζουν ποτάμια

src="https://www.youtube.com/watch?v=dJSW5j2OdVo?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1" frameborder="0" allowfullscreen="">

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News