Κρήτη

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Η τροποποίηση των δρομολογίων δεν διευκολύνει τους εργαζομένους

Ζητούν να τοποθετηθούν διπλά λεωφορεία και να υπάρξει εκ νέου τροποποίηση των δρομολογίων

Το σωματείο εργαζομένων ΠΑΓΝΗ αναφορικά με την τροποποίηση των δρομολογίων λόγω των έκτακτων αναγκών, αναφέρει ότι "η σχετική τροποποίηση δεν διευκολύνει στο ωράριο των εργαζομένων και ζητούν απο το αστικό ΚΤΕΛ,  την αλλαγή στα δρομολόγια των έτσι ώστε οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο να μην περιμένουν άσκοπα εκτεθειμένοι στις στάσεις".

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έχει ως αποδέκτες το αστικό ΚΤΕΛ, την 7η ΥΠΕ Κρήτης, τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ και το δήμαρχο Ηρακλείου.

"Σχετικά με την τροποποίηση των δρομολογίων λόγω των έκτακτων αναγκών»

Κύριοι,

Έπειτα από αρκετά παράπονα των εργαζομένων για την πρόσφατη τροποποίηση των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου λόγω των έκτακτων αναγκών, σας ενημερώνουμε ότι η σχετική τροποποίηση δεν διευκολύνει στο ωράριο των εργαζομένων.

Θεωρούμε ότι πρέπει να τροποποιήσετε τα δρομολόγια σας, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο να μην περιμένουν άσκοπα εκτεθειμένοι στις στάσεις.

Επομένως, θα πρέπει να μην σταματήσουν τα δρομολόγια όπως είχαν από τις 6.30πμ έως τις 8πμ, από τις 2μμ έως τις 3.30μμ και από τις 10μμ έως τις 11.30μμ. Να συνεχίσει το Κνωσσός – ΠαΓΝΗ και στις 2μμ γιατί εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Παράλληλα, αιτούμαστε να τοποθετηθούν διπλά λεωφορεία τις ώρες συνωστισμού για να μπορούν οι επιβάτες να κρατούν τη απαραίτητη απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους.

Σας θυμίζουμε, ότι το νοσοκομείο, λόγω των έκτακτων συνθηκών, λειτουργεί με όλο του το προσωπικό καθημερινά για να μπορεί να ανταπεξέλθει στην πανδημία.

Παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στις ανάλογες αλλαγές".

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια