Πρόεδροι Εργατικών κέντρων: Δημιουργούν εργαζόμενους ζητιάνους των 534 ευρώ

Κρήτη
Πρόεδροι Εργατικών κέντρων: Δημιουργούν εργαζόμενους ζητιάνους των 534 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός πρόνοιας της Πολιτείας μεγάλη μερίδα εργαζομένων κι ανέργων λένε οι Στ. Βοργιάς – Γ. Μανολικάκης – Γ. Λιολάκης – Μ. Πεπόνης

Φόβοι στην αγορά εργασίας για τις συνέπειες της καραντίνας τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους.

Ανησυχία επίσης για τις ελλιπείς πρόνοιες των αποφάσεων της Κυβέρνησης αναφορικά με την κάλυψη – οικονομική ενίσχυση εργαζόμενων – ανέργων που δεν συγκαταλέγονται σε αυτές, όπως αναφέρουν στο Ράδιο 98.4 οι Πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης.

Αίτημα των εργατικών κέντρων της Κρήτης η επίσπευση υλοποίησης των εξαγγελιών για έργα ανάπτυξης και άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, καθώς η Κρήτη μετά το πλήγμα στον τουρισμό, καταγράφει και τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας πανελλαδικά.

Στ. Βοργιάς: Καλούμε τον πρωθυπουργό να ανοίξουν έργα και θέσεις εργασίας.

Να ενισχυθούν εργοδότες κι εργαζόμενοι ώστε να μπορεί κόσμος να απασχοληθεί στον πρωτογενή τομέα.

Μαν. Πεπόνης: Σαρώνουν κοινωνική ανέχεια και φτώχεια

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου επαναφέρει το αίτημα των εργατικών κέντρων της Κρήτης η επίσπευση υλοποίησης των εξαγγελιών για έργα ανάπτυξης και άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, καθώς η Κρήτη μετά το πλήγμα στον τουρισμό, καταγράφει και τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας πανελλαδικά.

https://www.youtube.com/watch?v=Cjc7MJJ_r7U?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Γ. Λιολάκης: Δημιουργούν εργαζόμενους ζητιάνους των 534 ευρώ

Προκαλείται ανθρωπιστική κρίση. Οι πρόνοιες της Πολιτείας δεν καλύπτουν το σύνολο των εργαζόμενων και των ανέργων. Καταγράφουμε κοινωνική ανέχεια και φτώχεια. Άμεση πρέπει να είναι η παρέμβαση για την αντιμετώπιση των παραπάνω, λέει στον 98.4 ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου Γιώργος Λιολάκης .

Γ. Μανολικάκης: Μας φοβίζουν τα επερχόμενα λουκέτα

Δεν είναι μόνο το lock down, είναι το τι έρχεται μετά από αυτό και το πόσοι θα καταφέρουν να ανοίξουν εκ νέου την επιχείρηση τους, λέει στον 98.4 ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων.

Μιλά για τους δεκάδες ανέργους και τη φτώχεια που τους πλήττει. Τους ανέργους και τις ελλιπείς πρόνοιες της πολιτείας.

https://www.youtube.com/watch?v=iZy6ay5PWOI?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News