Δ. Μινώα Πεδιάδος: Αντιδήμαρχος θετικός στον κορωνοϊό – Έκλεισε η υπηρεσία του δήμου

Κρήτη
Δ. Μινώα Πεδιάδος: Αντιδήμαρχος θετικός στον κορωνοϊό – Έκλεισε η υπηρεσία του δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μισά από τα 12 τεστ στα οποία και υποβλήθηκαν εργαζόμενοι έχουν βγει αρνητικά

Αρνητικά έχουν βγει τα έξι από τα 12 τεστ για εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν  εργαζόμενοι του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο τοπικό κατάστημα του Θραψανού μετά την διάγνωση θετικού κρούσματος σε αντιδήμαρχο ο οποίος είναι ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

«Οι υπηρεσίες του τοπικού καταστήματος παραμένουν κλειστές ενώ αν βγουν τα αποτελέσματα και στους υπόλοιπους 6 εργαζόμενους και δείξουν ότι είναι αρνητικοί στον ιό, τότε αύριο Τετάρτη, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν και πάλι κανονικά».

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο neakriti, o δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Φραγκάκης , προσθέτοντας ότι όλες οι υπηρεσίες του δήμου σε Αρκαλοχώρι, Καστέλι και Θραψανό έχουν απολυμανθεί και λειτουργούν κανονικά.

«Ο Αντιδήμαρχος που διαγνώστηκε θετικός στον  κορωνοϊό την περασμένη Κυριακή, είναι ασυμπτωματικός και παραμένει στο σπίτι του σε προληπτική καραντίνα. Μάλιστα κρίναμε σωστό και πήραμε την απόφαση οι υπηρεσίες του δήμου στο Θραψανό, σήμερα και αύριο να παραμείνουν κλειστές και είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τα υπόλοιπα 6 τεστ, στα οποία και υποβλήθηκαν εργαζόμενοι. Εφόσον βγουν αρνητικά και τα υπόλοιπα 6, όπως και τα 6 που προηγήθηκαν, αύριο οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Φραγκάκης, στην διάρκεια της ημέρας, θα έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να υποβληθούν στα σχετικά  τεστ όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ακολουθει σχετική ανάρτηση στο Facebook από το δήμο Μινώα Πεδιάδος, η οποια ανέβηκε χθες στη σελίδα του Δήμου.

🛑 Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γνωστοποιείται η ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε αιρετό στέλεχος της...

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Μινώα Πεδιάδας - Municipality of Minoa Pediadas στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News