Το μικρό καλώδιο της Κρήτης φέρνει κυκλοφοριακές αλλαγές - Πως θα κινηθείτε από αύριο στον ΒΟΑΚ

Κρήτη
Το μικρό καλώδιο της Κρήτης φέρνει κυκλοφοριακές αλλαγές - Πως θα κινηθείτε από αύριο στον ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργασίες θα διαφοροποιήσουν την κυκλοφορία

Κυκλοφοριακές αλλαγές στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης στα Χανιά φέρνουν οι εργασίες για το καλώδιο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο Πλατανιά έως και τον κόμβο Κολυμβαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, «την 30ή.10.2020, για τις ανάγκες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης και τοποθέτησης της προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί, από τις 07:00 ώρα έως και τις 16:00 ώρα της ιδίας ημέρας, η κυκλοφορία των όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) από τον κόμβο Πλατανιά έως και τον κόμβο Κολυμβαρίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) οχημάτων θα εκτρέπεται-διεξάγεται από τους κόμβους Πλατανιά, Ταυρωνίτη και Κολυμπαρίου (κίνηση στην παλαιά εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News