Η σημαία του Μανόλη Βουτσαλά κυματίζει στο ακριτικό Καστελόριζο: Αυτή η σημαία δεν είναι δική μου, αλλά όλων μας

Κρήτη
Η σημαία του Μανόλη Βουτσαλά κυματίζει στο ακριτικό Καστελόριζο: Αυτή η σημαία δεν είναι δική μου, αλλά όλων μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά η σημαία του Μανόλη Βουτσαλά ταξιδεύει εκτός Κρήτης

Στο ακριτικό Καστελόριζο κυματίζει σήμερα η μεγαλύτερη σε ιστό ελληνική σημαία που ανήκει στο γνωστό Ηρακλειώτη δύτη, Μανόλη Βουτσαλά.

Είναι η πρώτη φορά που «φεύγει» από την Κρήτη η υπερμεγέθης γαλανόλευκη σημαία και μάλιστα για την μεταφορά της από το ένα νησί στο άλλο στήθηκε μία αρκετά δύσκολη επιχείρηση.

Εδώ και μέρες με τους συνεργάτες του ο κ.Βουτσαλάς, είχε μεταβεί στο Καστελόριζο προκειμένου να γίνουν όλα όπως έπρεπε και η σημαία των 745,5 τ.μ  και βάρους 200 κιλών να υψωθεί στο ακριτικό νησί.

Συγκινημένος ο κ. Μανόλης Βουτσαλάς μιλώντας νωρίς το πρωί της Τετάρτης τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN: «Αυτή η σημαία δεν είναι δική μου, αλλά όλων μας . Έχουμε υποχρέωση σε όλους που έφυγαν να τους τιμούμε με το δικό μας τρόπο τουλάχιστον κάθε χρόνο τέτοια μέρα».

Μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε, ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ ,θέλησε  να στείλει και την δική του απάντηση στις συνεχείς προκλητικές κινήσεις των Τούρκων.

Αρκετά συγκινημένοι ειναι σήμερα τοπικοί φορείς και κάτοικοι της περιοχής του Καστελόριζου, ενώ να σημειωθεί ότι η  σημαία λόγω του τεράστιου όγκου της για να απλωθεί, τοποθετήθηκε σε συγκεκριμένο  σημείο του ακριτικού νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News