Επέκταση λαϊκής αγοράς του Ηρακλείου: «ΟΧΙ» από το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου

Κρήτη
Επέκταση λαϊκής αγοράς του Ηρακλείου: «ΟΧΙ» από το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμος Ηρακλείου: Η λύση θα είναι προσωρινή

Αρνητική ήταν η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου στο αίτημα του δήμου Ηρακλείου για την επέκταση της λαϊκής αγοράς Ηρακλείου στα δικά του διοικητικά όρια.

 Η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν και τα κυκλοφοριακά προβλήματα, με δημοτικούς συμβούλους να σημειώνουν ότι δεν είναι ενδεδειγμένη η συγκεκριμένη θέση για τη λειτουργία λαϊκής αγοράς καθώς πρόκειται για την οδική αρτηρία η οποία συνδέει το Ηράκλειο με την Αμμουδάρα.

Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης τονίζει ότι η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά αποτελεί ανάσα για τους παραγωγούς και εμπόρους λαϊκών αγορών, τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω covid, επισημαίνοντας ότι είναι μια προσωρινή λύση.

Παράλληλα, ο κ. Σισαμάκης επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει για έναν μήνα και με δικαίωμα παράτασης ανάλογα με την εξέλιξη της Πανδημίας.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δήμος Μαλεβιζίου στοχεύει να λειτουργήσει λαϊκή αγορά για την εξυπηρέτηση των δημοτών του, με τη διαβούλευση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News