Τομπρούκ : Τμήμα της παραλίας από αμμώδες… έγινε βραχώδες

Κρήτη
Τομπρούκ : Τμήμα της παραλίας από αμμώδες… έγινε βραχώδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κακοκαιρία έφερε στο φως «κακώς κείμενα» - «Καμπανάκι» κινδύνου... εις ώτα μη ακουόντων

Εδώ και μήνες, δημότες στον Καρτερό έκρουαν το καμπανάκι του κινδύνου στους αρμόδιους για τα φραγμένα φρεάτια καθώς και για τις τεράστιες ποσότητες νερού στην εθνική οδό, οι οποίες κατέληγαν στους γύρω δρόμους.

Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με την πρόσφατη κακοκαιρία, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια και με αρκετές οικογένειες να ζουν εφιαλτικές ώρες , εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν και εικόνες από τη γνωστή παραλία Τομπρουκ τμήμα της οποίας,  από αμμώδες έγινε …βραχώδες , καθώς εξαφανίστηκε μεγάλη ποσότητα άμμου και με τον ιδιοκτήτη ταβέρνας να καλεί τους αρμόδιους να προχωρήσουν στις αναγκαίες παρεμβάσεις στην περιοχή.

Ενώ στον κόμβο της Αλικαρνασσού, δημότες τονίζουν την ανάγκη ο Δήμος να προχωρήσει άμεσα στα αναγκαία έργα προκειμένου να μην επαναληφθούν αυτές οι εφιαλτικές στιγμές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Αλικαρνασσού, Αντώνη Σεκέρη, θα πρέπει να μεγαλώσει ο αγωγός ομβρίων στον οποίο καταλήγουν τα νερά της εθνικής οδού και της Βιομηχανικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News