Η ΤΕΑΚ ΑΕ βραβεύεται για το project της «Θησέας»

Κρήτη
Η ΤΕΑΚ ΑΕ βραβεύεται για το project της «Θησέας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ΤΕΑΚ Α.Ε. θα τιμηθεί στα βραβεία «European Property Awards 2020-21» για το project της «Theseus Beach Village» («Θησέας»), στην κατηγορία «Residential Development».

Τα βραβεία «European Property Awards 2020-21» διανύουν την  27η χρονιά τους και περιλαμβάνουν περισσότερες από 45 διαφορετικές κατασκευαστικές και εμπορικές κατηγορίες. Στα βραβεία μπορούν να πάρουν μέρος διαγωνιζόμενοι από την Αραβία, Ευρώπη, Αφρική, Καναδά, Κεντρική και Νότια Αμερική, Καραϊβική, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και o Ειρηνικός. Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από ένα ανεξάρτητο πάνελ περισσοτέρων από 80 ειδικούς και η κριτική επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ποιότητα, τις υπηρεσίες, την καινοτομία, την αυθεντικότητα και την αφοσίωση στη βιωσιμότητα. Προεδρεύωντες της κριτικής επιτροπής είναι οι Lord Caithness, Lord Best και Lord Waverley, μέλη του House of Lords του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η τελετή του κόκκινου χαλιού θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και θα μεταδοθεί διαδικτυακά στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Η ΤΕΑΚ ΑΕ, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ακινήτων, παρέχει υψηλής ποιότητας lifestyle για τους διαμένοντες, παρέχοντας υπηρεσίες και παροχές συμπεριλαμβανομένων διαχειριστικής υποστήριξης, υπηρεσίες ελλιμενισμού σκαφών, πρόσβαση σε παραλίες προστατευμένες από τον άνεμο, γήπεδα τένις, πισίνες με μπαρ, παιδότοπους, περιοχές πρασίνου και 24/7 ειδική πύλη ασφαλείας με security. Σκοπός της εταιρίας είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος για τους πελάτες της, το οποίο τους δημιουργεί μια θετική εντύπωση και ενισχύει την ποιότητα ζωής τους. Η ομάδα των επαγγελματιών της μπορούν να σας βοηθήσουν είτε αν επιθυμείτε να αγοράσετε κάποια κατοικία είτε να επενδύσετε με υψηλό αντάλλαγμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News