Στην πόλη της Κρήτης που η διασκέδαση κρατάει μέχρι και τη 1 μετά τα μεσάνυχτα

Κρήτη
Στην πόλη της Κρήτης που η διασκέδαση κρατάει μέχρι και τη 1 μετά τα μεσάνυχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις πολιτών και καταστηματαρχών στον Άγιο Νικόλαο όπου και έχει παραταθεί η λειτουργία των καταστημάτων εστίασης

Με νέα δεδομένα λειτουργεί πλέον η εστίαση στον Άγιο Νικόλαο, αφού η λειτουργία των καταστημάτων  παρατείνεται μέχρι τη 1 μετα τα μεσάνυχτα.

Για "Δωρον άδωρον" κάνει λόγο ωστόσο η πλειοψηφία των καταστηματαρχών αλλά και των εργαζομένων σε εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ της πόλης, καθώς, όπως εκτιμούν, τα νέα δεδομένα δεν θα αλλάξουν επι της ουσίας την υφιστάμενη κατάσταση.

 Δυσαρέσκεια επικρατεί επίσης και για το γεγονός πως η τροποποίηση των μέτρων συμπίπτει με το τέλος της παράδοξης τουριστικής σεζόν που φέτος κύλησε στη σκιά πρωτόγνωρων δυσκολιών εξαιτίας της πανδημίας.

Στον αντίποδα οι πολίτες χαρακτηρίζουν ως μικρή ανάσα την επίμαχη παράταση, αφού έστω και για μία παραπάνω ώρα μπορούν να κρατάνε την πόλη τους τα βράδια ζωντανή.

Ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV  και η δημοσιογράφος Αθηνά Πατεράκη, βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο για να καταγράψει αντιδράσεις με ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στην εστίαση διατηρούν την ελπίδα ότι στο κοντινό μέλλον το ωράριο θα παραταθεί ακόμα περισσότερο δίνοντάς τους την ευκαιρία να καλύψουν ένα μέρος από τη ζημιά της πανδημίας, έστω και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News