Κρήτη

Στην Κρήτη ο υφυπουργός Τουρισμού

Ο κ. Κόνσολας θα συνοδεύεται και από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη

H λειτουργία - για πρώτη φορά - Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο και η αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσουν στην Κρήτη την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, μαζί με την υπηρεσιακή γραμματέα του υπουργείου, κ. Σταυρούλα Μηλιάκου.

Ο κ. Κόνσολας, που θα συνοδεύεται και από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη και θα επισκεφτεί το κτήριο όπου θα στεγαστεί η Σχολή Ξεναγών, το οποίο έχει διατεθεί από τον Δήμο.

Η ίδρυση και λειτουργία Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον, καθώς εντάσσει το Ρέθυμνο στον χάρτη της τουριστικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κρήτη, ο υφυπουργός Τουρισμού και η υπηρεσιακή γραμματέας θα επισκεφτούν το ΙΕΚ Τουρισμού στο Ηράκλειο, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ΑΣΤΕ στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να συζητήσουν με τη διευθύντρια, το διοικητικό προσωπικό και φοιτητές της Σχολής το σχέδιο αναβάθμισης και ουσιαστικής ανωτατοποίησης της Σχολής, που αποτελεί την κύρια μεταρρυθμιστική προτεραιότητα του υπουργείου. Θα πραγματοποιήσουν, επίσης, συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνη Ζερβό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια