Κρήτη

Απάντηση της ΔΥΠΕ Κρήτης στον Νίκο Ηγουμενίδη

«Το ραντεβού μας δεν καθυστερεί επειδή δεν σας καταδεχόμαστε»

Απάντηση στον Βουλευτή κ. Νίκο Ηγουμενίδη, πρώην διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έδωσε η ΔΥΠΕ Κρήτης για το ραντεβού που έχει ζητήσει να πραγματοποιηθεί. Ο βουλευτής είχε στείλει και επιστολή στο υπουργείο στην οποία ανφερόταν στα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας. 

Όπως αναφέρει η ΔΥΠΕ Κρήτης:

Η διοίκηση και το προσωπικό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ρόλο και τις υποχρεώσεις τους, εργάζονται για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις μεγάλες και πιεστικές ανάγκες που υπάρχουν, ιδιαίτερα αυτή την εποχή της πανδημίας.

Ο βουλευτής κ. Νίκος Ηγουμενίδης έχει περάσει από αυτή την θέση και σίγουρα γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Σε μια περίοδο, λοιπόν, που οι ανάγκες διογκώνονται και τα προβλήματα ζητούν επιτακτικά λύσεις (στελέχωση νοσοκομείων, προετοιμασία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για ένταξή της στην διαχείριση περιστατικών Covid-19 και τόσα άλλα), θα περιμέναμε να δείξει κατανόηση στο γεγονός ότι του ζητήσαμε να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να βρεθεί ο απαιτούμενος χρόνος, για να τον ενημερώσουμε για όλα τα θέματα που διαχειριζόμαστε και αφορούν στην δημόσια υγεία, όπως άλλωστε έχουμε κάνει και στο παρελθόν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το ραντεβού μας δεν καθυστερεί επειδή «δεν σας καταδεχόμαστε», αλλά γιατί τα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά και ζητούν άμεσες λύσεις είναι πολλά και ο χρόνος λίγος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια