Κρήτη

Στην Κρήτη ο γενικός διευθυντής Συγκοινωνιών

Ο Γιάννης Καρνέσης συζήτησε για τις εξελίξεις στα οδικά έργα

Στα Χανιά βρίσκεται ο γενικός διευθυντής Συγκοινωνιών του υπουργείου Υποδομών κ. Γιάννης Καρνέσης, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρη Παπαδογιάννη. Όπως ανακοινώθηκε, επίσκεψη και στο Ηράκλειο θα κάνει ο κ. Καρνέσης με τον κ. Παπαδόγιαννη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες επαφές και αυτοψίες σε έργα που εκτελούνται από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης στο Ηράκλειο.

Κλιμάκιο του ΟΑΚ, με επικεφαλής τον κ. Παπαδογιάννη και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών κ. Γιώργου Αγαπάκη, πραγματοποίησε, παρουσία του κ. Καρνέση, επιτόπια αυτοψία στην περιοχή που επίκειται η δρομολόγηση της κατασκευής του “εθνικού ενδιαφέροντος” έργου που αφορά την «Οδική σύνδεση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης με τον Λιμένα Σούδας και τον Αερολιμένα Χανίων “Δασκαλογιάννης” αλλά και στον κόμβο Μουρνιών», όπου πρόκειται να επανεκκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου “Κατασκευή των έργων διασύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης”.

Σε ό,τι αφορά το έργο του κόμβου των Μουρνιών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τους εκπροσώπους των αναδόχων, με όλες τις πλευρές να εργάζονται πλέον από κοινού για την άμεση εκ νέου εκκίνηση των εργασιών.

Οι συναντήσεις των κυρίων Καρνέση και Παπαδογιάννη ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι, με ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Χανίων με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή, την προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Ελένη Δοξάκη και τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα Σχεδιασμού Έργων και Υποδομών της Π.Ε. Χανίων κ. Νεκτάριο Κουμάκη.

Στη διάρκειά της έγινε εκτενής αναφορά στις εξελίξεις που υπάρχουν τόσο για το πολύ σημαντικό έργο που δρομολογείται από τον ΟΑΚ, της «Οδικής σύνδεσης του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης με τον Λιμένα Σούδας και τον Αερολιμένα Χανίων “Δασκαλογιάννης”» όσο και γι’ αυτό της «Ένταξης του έργου “Παράκαμψη Καστελίου Κισσάμου” στον προγραμματισμό έργων στον ΒΟΑΚ και ΝΟΑΚ του νέου Ταμείου Ανάκαμψης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια