Κρήτη

7η ΥΠΕ: Λογοτεχνικός διαγωνισμός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

10 Οκτωβρίου 2020: Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας  

Λογοτεχνικό διαγωνισμό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας διοργανώνει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Το Θέμα του Διαγωνισμού είναι: «Ελευθερία στη σκέψη…βλέμμα στο συναίσθημα…»

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει λογοτεχνικό διαγωνισμό και προσκαλεί τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, τους συλλόγους, τους κοινωνικούς συνεταιρισμούς και τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχικής υγείας, τους επαγγελματίες υγείας, τους εργαζόμενους στις υγειονομικές δομές της Κρήτης αλλά και κάθε πολίτη του νησιού να εκφράσει το συναίσθημά του με «λόγο».

Ο δημιουργός καλείται να αποτυπώσει σκέψεις και συναισθήματα που βιώνονται στην πανδημία.

Όροι διαγωνισμού: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να γίνει είτε με ποίημα γραμμένο σε έμμετρο ή ελεύθερο στίχο είτε με πεζό κείμενο, με ανώτατο όριο λέξεων τις 300. Ο κάθε δημιουργός μπορεί να στείλει έως 2 έργα και να συμμετάσχει σε όποια κατηγορία θέλει ή και στις 2.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως 10 Νοεμβρίου 2020

Η αποστολή μπορεί να γίνει με mail στο press@hc-crete.gr, με fαx στο 2810-331770 ή ταχυδρομικά στην Διεύθυνση:

7Η  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

3ο χλμ Ε.Ο Ηρακλείου Μοιρών, Ηράκλειο Κρήτης,

Τ.Κ. 71500, ΤΘ 1285

Στα έργα που θα σταλούν πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του δημιουργού, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και η Ένδειξη: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Τα υποβληθέντα έργα θα αξιολογηθούν από επιτροπή που θα συσταθεί για αυτό το σκοπό και θα απαρτίζεται από Φιλολόγους, Λογοτέχνες και Εκπαιδευτικούς. Όσα κείμενα επιλεγούν θα εκδοθούν σε ανθολογία κειμένων. Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνει τελετή παρουσίασης της έντυπης έκδοσης στην οποία θα διαβαστούν αποσπάσματα της ανθολογίας, θα απονεμηθούν έπαινοι στους δημιουργούς των οποίων τα έργα θα ξεχωρίσουν και θα μοιραστούν δωρεάν αντίτυπα της έκδοσης στους συμμετέχοντες.

Δεκτά θα γίνονται, επίσης, έργα ζωγραφικής σε μέγεθος χαρτιού Α4, τα οποία θα συμπεριληφθούν στην έντυπη έκδοση που θα προκύψει από τον λογοτεχνικό διαγωνισμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

2813-404429 και 2813-404329 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-14:00.

Το μήνυμα της 7ης ΥΠΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

"Μαζί για την Υγεία, την Ευεξία & την Ποιότητα Ζωής"

Ψυχική Υγεία - Ένα Ανθρώπινο Δικαίωμα

Ας διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή και την ευημερία όλων

Ημέρα που καλούμαστε όλοι να ενώσουμε δυνάμεις στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την καταπολέμηση του στίγματος και των διακρίσεων. Μήνυμα ευαισθητοποίησης του πληθυσμού επενδύοντας στην Ψυχική Υγεία.

«Ψυχική Υγεία για όλους : Μεγαλύτερη επένδυση - Μεγαλύτερη πρόσβαση» το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας, προβάλλοντας την ανάγκη ανάπτυξης υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ψυχικής υγείας προσβάσιμες για όλους.

(Φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια