Κρήτη

Αναχώρησε από την Κρήτη η ασθενής με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ

Η γυναίκα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση για μέρες στην εντατική μονάδα covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Για την πατρίδα της, αναχώρησε η 61χρονη Βρετανίδα , η οποια είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό στη Ρόδο και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τον Υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Κτενιαδάκη, η αλλοδαπή γυναίκα αναχώρησε την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από αίτημα των δικών της ανθρώπων, από το Ηράκλειο για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την πατρίδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα  Βρετανικής υπηκοότητας, στις 29 Σεπτεμβρίου, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας περιστατικών με κορωνοϊό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και αφού προηγήθηκε επιχείρηση αερομεταφοράς από τη Ρόδο, με C-130,  με την χρήση της ειδικής κάψουλας αρνητικής πίεσης.

Η κατάσταση της όλο αυτό το διάστημα χαρακτηριζόταν από τους γιατρούς κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι στην ειδική ΜΕΘ για την αντιμετώπιση περιστατικών με κορωνοϊό του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ακόμη ένα άτομο .Πρόκειται για έναν άνδρα, επίσης, Βρετανικής υπηκοότητας, ο οποίος - και εκείνος είχε έρθει από τη Ρόδο με αεροδιακομιδή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια