Κρήτη

«Η Ηλιαχτίδα»: Εθελοντική αιμοδοσία το ερχόμενο Σάββατο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα», με την Αιμοδοσία του ΠΑ.Γ.Ν.Η., την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.ΕΝ.Α.Α.) και το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε./Τ.Α.Κ.) συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020,  στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας  από τις 10:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: :Στην Ηλιαχτίδα βασική μας αρχή αποτελεί η εθελοντική προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, εξαιτίας της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης για εθελοντική προσφορά αίματος λόγω της πανδημίας COVID-19, αποφασίσαμε να εντάξουμε στις δράσεις μας εθελοντικές αιμοδοσίες θέλοντας να βοηθήσουμε τα παιδιά που νοσούν, τους συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και στους ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν.

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα  την Αιμοδοσία του  ΠΑ.Γ.Ν.Η. την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.ΕΝ.Α.Α.) και το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε./Τ.Α.Κ.) που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας αποδεικνύοντας έμπρακτα για άλλη μία φορά την ευαισθησία τους απέναντι στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοληψία  θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Πα.Γ.Ν.Η. και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών. Παράλληλα με την αιμοδοσία θα πραγματοποιούνται λήψεις και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών .

Οι εθελοντές αιμοδότες κατά τις ώρες της δράσης αιμοδοσίας μπορούν να σταθμεύσουν στο Ιδιωτικό Πάρκινγκ ΚΛΑΔΗΣ (Ανωπόλεως 3 & Αβέρωφ γωνία) για μια ώρα δωρεάν, προσκομίζοντας τη βεβαίωση που θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση λήψη αίματος. Ευχαριστούμε θερμά το Ιδιωτικό Πάρκινγκ ΚΛΑΔΗΣ για την ευγενική του χορηγία.

Σας περιμένουμε όλους! Δώσε αίμα, χάρισε ζωή!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια