«ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ»: Έρχονται κυκλοφοριακές αλλαγές – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Κρήτη
«ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ»: Έρχονται κυκλοφοριακές αλλαγές – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία

Λόγω διεξαγωγής αγώνα «ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ», την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην διαδρομή Ποταμιές-Ασκοί και Καστέλι-Καλό Χωριό Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων:

  • Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Αβδού και στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Ασκών-Λύττου από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ποταμιών-Αβδού έως και τον τερματισμό της διαδρομής.
  • Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 κατά τις ώρες 09:30 έως 17:00, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα της Εθνικής Οδού Χερσονήσου- Αεροδρόμιο Καστελλίου από έξοδο τ.δ. Καστελλίου προς τ.δ. Χερσονήσου έως την συμβολή της με την επαρχιακή οδού τ.δ. Καλού Χωριού και εν συνεχεία έως την είσοδο Καλού Χωριού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στα ανωτέρω σημεία και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών οδών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News