Κτηνωδία στα Χανιά: Παρά τα βασανιστήρια ο σκύλος σώθηκε - Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη

Κρήτη
Κτηνωδία στα Χανιά: Παρά τα βασανιστήρια ο σκύλος σώθηκε - Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 54χρονος επιχείρησε να κόψει τους όρχεις του άτυχου ζώου

Άφαντος παραμένει ο 54χρονος που φαίνεται να είναι πίσω από την απίστευτη υπόθεση κτηνωδίας που διαδραματίστηκε στα Χανιά σε βάρος ενός σκύλου.

Οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο μέχρι και αυτή την στιγμή οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς με τον φερόμενο δράστη να μην έχει εντοπιστεί.

Την είδηση έκανε γνωστή μεταξύ άλλων η πρόεδρος  της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, αναφέροντας ότι στην περιοχή του Ακρωτηρίου άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και επιχείρησε να του κόψει τους όρχεις με ψαλίδι.

Σύμφωνα με την κ. Μπομπολάκη, τα ουρλιαχτά του σκύλου άκουσε περαστικός, ο οποίος και περισυνέλλεξε το άμοιρο ζώο και το μετέφερε στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση και όπως φαίνεται χάρη και στην φροντίδα του κτηνιάτρου «σώθηκε» από του Χάρου τα δόντια, προσπαθώντας πλέον να αναρρώσει σε ασφαλές περιβάλλον και αναζητώντας φροντίδα και στοργή από τους ανθρώπους.

Ευτυχώς, και σύμφωνα με το flashnews , ο ιδιοκτήτης του δεν είχε προλάβει να κόψει εντελώς τους όρχεις του ζώου αλλά να το τραυματίσει προκαλώντας του βαθιά πληγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News