Κρήτη

Παίρνουν "σάρκα και οστά" αναγκαία αναπτυξιακά έργα στο δήμο Φαιστού

Προχωρούν τα Aναπτυξιακά έργα στο Δήμο Φαιστού

Ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας αλλά και ανάπτυξης για το Δήμο Φαιστού, υλοποιείται σε συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Περιφέρεια Κρήτης.

Πρόκειται για το έργο ηλεκτροφωτισμού και αποκατάστασης στύλων φωτισμού στην λεωφόρο Κόκκινου Πύργου και ως το «Δέλτα», στη διασταύρωση προς Αγία Γαλήνη.

Η αποκατάσταση του φωτισμού αποτελούσε πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής προς την Περιφέρεια, ενώ τώρα βρίσκεται σε φάση υλοποίησης και ολοκλήρωσης.

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή επόπτευσαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης και Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης.

«Πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο στην περιοχή μας που εξυπηρετεί συνολικά πολίτες και επισκέπτες, αλλά και διασφαλίζει την ορατότητα σε ένα δύσκολο σημείο» αναφέρει με δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Φασομυτάκης, ευχαριστώντας την Περιφέρεια Κρήτης και όλους τους συναρμόδιους για τη διαρκή συνεργασία.

«Εκτός όλων των άλλων το έργο συμβάλει σημαντικά και σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας, αλλά και αναδεικνύει μια περιοχή με σοβαρές αναπτυξιακές προοπτικές που αναβαθμίζεται διαρκώς κι υποδέχεται ολοένα και περισσότερους επισκέπτες» τόνισε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια