Αδέλφια προσπάθησαν να… λύσουν τις διαφορές τους με τα «όπλα»

Κρήτη
Αδέλφια προσπάθησαν να… λύσουν τις διαφορές τους με τα «όπλα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση διαχωρίστηκε σε... δύο και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί  ζήτησε και έλαβε 55χρονος, ο οποίος λόγω διαφορών με τον αδελφό του, από το Σάββατο μέχρι και χθες προκάλεσαν ένα έντονο περιστατικό μεταξύ τους σε χωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς, χωρίς ευτυχώς να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα κάποιου από τους δύο.

Για κλασική περίπτωση διαφορών έκανε λόγο ο συνήγορος του κατηγορουμένου, ο οποίος διευκρίνισε ότι μεταξύ των αδελφών έχει επέλθει ειρήνη και πως το περιστατικό, έλαβε περαιτέρω διάσταση, λόγω του οξύθυμου του χαρακτήρα των δύο ανδρών.

Το σκηνικό σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να εκτυλίσσεται το Σάββατο, όπου ο ένας εκ των δύο πυροβόλησε στον  αέρα για να εκφοβίσει τον αδελφό του, ο οποίος όμως την Κυριακή ανταπάντησε και αυτός με πυροβολισμό στο αυτοκίνητο του αδελφού του. Και τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Οι δύο υποθέσεις διαχωρίστηκαν, σε ότι αφορά τον πρώτο πυροβολισμό στον αέρα και τον δεύτερο στο αυτοκίνητου του 52χρονου αδελφού και ο 55χρονος κατηγορούμενος  για τον πυροβολισμό στο αυτοκίνητο, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιων του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία, με το συνήγορο υπεράσπισής του να δηλώνει ότι επρόκειτο για μια τυπική διένεξη μεταξύ αδελφών που έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα των δυο αδελφών στις καταθέσεις τους.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ενώπιων του ανακριτή με τον συνήγορό του να δηλώνει ότι η υπόθεση θα καταλήξει στο τριμελές πλημμελειοδικείο με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας να μετατρέπεται σε  απόπειρα επικίνδυνης ή ως απόπειρα σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοφορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News