Κρήτη

Β.Ο.Α.Κ: Έρχονται αλλαγές στην κυκλοφορία – Σε ποιο σημείο της εθνικής

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία στην περιοχή του κόμβου Αχλάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα στην περιοχή του κόμβου Αχλάδας, από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου.

Σκοπός των κυκλοφοριακών ρυθμλίσεων ειναι η εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή του κόμβου στα πλαίσια του έργου «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΑΣ ΤΟΥ Β.Ο.Α.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».

Το έργο επιβλέπεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και συγκεκριμένα από τη Ε.Υ.Δ.Ε. – Κ.Σ.Σ.Υ.

Ειδικότερα σε όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα, καθ’ όλο το 24ωρο, σύμφωνα και με εγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας, θα ισχύσει εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο επί του ΒΟΑΚ στον κόμβο της Αχλάδας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, το ρεύμα από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, θα κινείται σε οριοθετημένη λωρίδα επί του αυτοκινητόδρομου.

Το Υπουργείο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Δείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση της αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια