ΤUI: «Φρένο» σε πτήσεις πτήσεις από Ολλανδία - Πλήγμα για την Κρήτη

Κρήτη
ΤUI: «Φρένο» σε πτήσεις πτήσεις από Ολλανδία - Πλήγμα για την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήττεται περισσότερο είναι η Χερσόνησος

Ως νέο «χτύπημα»για τον τουρισμό εκλαμβάνουν οι τουριστικοί παράγοντες της Κρήτης την απόφαση της ΤUI. Μετά τη Μεγάλη Βρετανία «φρένο» βάζει η TUI και στις πτήσεις από Ολλανδία για αεροδρόμια της Ελλάδας πλην της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διαμορφώνοντας τις συνθήκες μιας νέας επίθεσης κατά του τουρισμού της Κρήτης που παραδοσιακά στα τέλη της σεζόν δουλεύει με Ολλανδούς επισκέπτες όπως τονίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ηρακλείου.

Η περιοχή που πλήττεται περισσότερο είναι η Χερσόνησος την οποία επιλέγουν οι Ολλανδοί για τις διακοπές τους, τη στιγμή μάλιστα που η ετεροχρονισμένη έναρξη της σεζόν και τα σκαμπανεβάσματα λόγω κορωνοϊού, έδειχναν ότι κλείδωσαν μια επιμήκυνση της περιόδου.

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Κρήτης εξήγησε ότι από τη Γερμανία πτήσεις θα έρχονται μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου, γεγονός που διευκρίνισε ότι θα μπορούσε να ενισχύσει τις όποιες προσπάθειες γίνονται τα τελευταία χρόνια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με στήριξη από την πλευρά της πολιτείας που σε αυτή τη φάση μοιάζει ως ιδανικό σενάριο στα όσα καταγράφονται ως απώλειες με φόντο τον κορωνοϊο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News