Κρήτη

Ξύπνησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης - Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Τα όργανά του είναι σε πλήρη λειτουργία

Σταθερή συνεχίζει να είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου το πρωί της Κυριακής, με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Μεθόδιος Βερνιδάκης, η κατάσταση της υγείας του προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης είναι καλύτερη σήμερα σε σχέση με την πρώτη ημέρα. «Άνοιξε τα μάτια του και ανταποκρίθηκε σε ότι του ζήτησαν να κάνει οι γιατροί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο ουσιαστικά. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την πρώτη ημέρα που εισήλθε στην Εντατική. Ωστόσο, είναι κρίσιμη όμως η κατάσταση», τόνισε ο πρωτοσύγκελος.

Σε ερώτησή μας αν είναι σε καταστολή ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, τόνισε ότι τα όργανά του είναι σε πλήρη λειτουργία, ανταποκρίθηκε σε όλα όσα του ζήτησαν να κάνει οι γιατροί, ωστόσο τις περισσότερες ώρες είναι βυθισμένος, λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει.

Χαρακτηριστικά ο πρωτοσύγκελος, είπε: «Ο Σεβασμιότατος άνοιξε τα μάτια του και ανταποκρίθηκε σε αυτά που του είπαν οι γιατροί. Αλλά, τις περισσότερες ώρες της ημέρας επειδή λαμβάνει φάρμακα καταστολής, είναι βυθισμένος. Ο Σεβασμιώατος δε μίλησε. Τον ρωτούσαν να κάνει κάποιες σχετικές ενέργειες όπως να κλείσει τα μάτια του και το έκανε. Απ’ ότι μας λένε τα ζωτικά του όργανα είναι σε πλήρη λειτουργία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια