Η εξέλιξη της υγείας του Αρχιεπισκόπου - Αρνητικό & το δεύτερο τεστ κορωνοϊού

Κρήτη
Η εξέλιξη της υγείας του Αρχιεπισκόπου - Αρνητικό & το δεύτερο τεστ κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ειρηναίου

Για δεύτερη μέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.  

Σύμφωνα με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού, βοηθό Επισκόπου του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, κ. Πρόδρομο Ξενάκη, οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, με την εξέλιξη τη υγείας του..

Όπως δήλωσε μάλιστα ο Θεοφιλέστατος στο neakriti.gr, αύριο θα κρίνουν οι γιατροί πώς θα προχωρήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης για να δουν πώς θα αντιδράσει. Ωστόσο το αισιόδοξο στοιχείο, σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών είναι ότι παίρνει και δικές του αναπνοές.

Μάλιστα σημειώνεται, ο Αρχιεπίσκοπος σήμερα υπεβλήθη και σε δεύτερο τεστ κορωνοϊού το οποίο και πάλι βγήκε αρνητικό, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θεοφιλέστατος: «Και σήμερα υπεβλήθη σε δεύτερο τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό. Οι γιατροί κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, με αργά και σταθερά βήματα. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε και το ίδιο επιθυμούμε και από εσάς, για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News