Κρήτη

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για τον μικρό Ραφαήλ - Χρειάζεται ξανά τη βοήθειά μας

Κάθε χρόνο ο μικρός Ραφαήλ πρέπει να επισκέπτεται την κλινική για αλλαγή στο προσθετικό μάτι που έχει βάλει στο δεξί βολβό

Τη δική μας στήριξη και βοήθεια ζητά η οικογένεια του 10χρονου πλέον σήμερα Ραφαήλ Σκέντζα.

Ο λόγος για το αγοράκι που η περιπέτεια υγείας του είχε συγκινήσει πολλούς πολίτες της Κρήτης - και όχι μόνο - καθώς, όταν δημοσιοποιήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια τον “Γολγοθά” που βιώνουν το παιδί και οι γονείς του, κινητοποιήθηκαν άμεσα, οπότε και ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε στο να γίνει το μικρό θαύμα στο οποίο ήλπιζε η οικογένεια.

Ο μικρός Ραφαήλ από την αρχή της ζωής του διαγνώστηκε ότι πάσχει από τύφλωση και στα δύο μάτια. Εκεί ξεκίνησε και το δράμα για την οικογένεια... με το αγοράκι τελικά να χάνει το ένα του μάτι.

Το παιδί υποβλήθηκε σε επέμβαση οφθαλμικής πρόσθεσης σε ιδιωτική κλινική, χάρη στη βοήθεια όλων μας. Όμως κάθε χρόνο πρέπει να επισκέπτεται την κλινική για αλλαγή στο προσθετικό μάτι που έχει βάλει στο δεξί βολβό. Μια επέμβαση που κοστίζει 1.700 ευρώ, οπότε και με την οικογένειά του να μην έχει ένα σταθερό εισόδημα λόγω ανεργίας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αυτή τη στιγμή μάλιστα η οικογένεια έχει βρεθεί να χρωστά δύο ενοίκια, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να της κοπεί το ρεύμα και το νερό.

Για τον λόγο αυτό και απευθύνει έκκληση σε όποιον θα ήθελε να βοηθήσει, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6996/150.458, χαρίζοντας αισιοδοξία τόσο στον μικρό Ραφαήλ, όσο σε όλη την οικογένεια, που για μια ακόμη φορά ελπίζει στην ευαισθητοποίηση των Κρητικών, ειδικά αυτές τις δύσκολές εποχές που όλοι ζούμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια