Κρήτη

Αλλαγή φρουράς στο ΕΚΑΒ Κρήτης : «Τέλος» ο Ανέστης Κιούλπαλης – Ποιος αναλαμβάνει το «τιμόνι»

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Κιούλπαλης

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Ανέστης Κιούλπαλης, διευθυντής ΜΕΘ Βενιζελείου, έκανε γνωστό μέσω Facebook ότι πλέον δεν είναι διευθυντής του ΕΚΑΒ.

Όπως ο ίδιος λέει, ύστερα από δύο χρόνια του ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας και η αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα ηνία αναμένεται να αναλάβει κ. Γιαννακουδάκης Νικόλαος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Ανέστη Κιούλπαλη στο Facebook

Γράφει συγκεκριμένα: «Όσοι είστε παρατηρητικοί, μπορεί να προσέξατε ότι λείπει από το προφίλ μου το “διευθυντής ΕΚΑΒ” από χθες. Χθες μου ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας μας και η αντικατάστασή μου, μετά από δύο χρόνια.

Δύο χρόνια γεμάτα από προκλήσεις και δυσκολίες, με μεγαλύτερη βέβαια την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ανταποκριθήκαμε όμως, και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συνεργάτες μου στο ΕΚΑΒ για την πολύτιμη συμβολή τους σ’ αυτό το δύσκολο έργο.

Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους με αγάπη και αφοσίωση σ’ αυτό που κάνουν και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Είναι στιγμές που με κατακλύζουν ανάμικτα συναισθήματα.

Θα μου λείψει η καθημερινή πολύωρη απασχόληση σε δύο θέσεις υψηλής ευθύνης για τη Δημόσια Υγεία, αλλά ταυτόχρονα νιώθω ήσυχος ότι αντεπεξήλθα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Αναρωτιέμαι όμως για τους λόγους της αντικατάστασής μου και για τη χρονική στιγμή που έγινε. Είμαι της άποψης ότι το Δημόσιο έχει μια συνέχεια και δεν υπάρχει λόγος να αντικαθίστανται από θέσεις ευθύνης άνθρωποι για λόγους άλλους από την αποτελεσματικότητα και την επάρκειά τους. Γι’ αυτό άλλωστε δεν είχα παραιτηθεί ως τώρα. Πλέον αφοσιώνομαι στο έργο μου ως γιατρός του αγαπημένου μου Βενιζέλειου Νοσοκομείου, που πάντα υπηρετούσα. Εις το επανιδείν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια