Επικοινωνία Κικίλια – Γεωργόπουλου μετά τον σάλο με την προκήρυξη για τις ΜΕΘ

Κρήτη
Επικοινωνία Κικίλια – Γεωργόπουλου μετά τον σάλο με την προκήρυξη για τις ΜΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση κατευνασμού σε ανώτατο επίπεδο

Επικοινωνία σε ανώτατο επίπεδο και συγκεκριμένα με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, είχε ο Δήμητρης Γεωργόπουλος, σε μια προσπάθεια του πρώτου για κατευνασμό, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομεία της Κρήτης.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Διευθυντής της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, φαίνεται να υποστήριξε πως η απόφαση που θέλει να προκριθεί είναι για την προστασία της υγείας των όλων κρητικών.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει μια νέα «διορθωτική» προκήρυξη που θα περιλαμβάνει τις επίμαχες ειδικότητες και σε ποιο χρονικό πλαίσιο, ενώ ακόμη, αν θα επανεξετάσει την απόφαση του ο κ. Γεωργόπουλος να παραιτηθεί από τη θέση του συντονιστή των ΜΕΘ στην Κρήτη, απόφαση που δεν έγινε δεκτή από την ΔΥΠΕ Κρήτης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργόπουλος ήταν αυτός που πρώτος αντέδρασε στα «κακώς κείμενα» της προκήρυξης, κάνοντας λόγο για «τακτικισμούς- προφανώς και μεθοδεύσεις- που δεν συμβαίνουν σε καμιά χώρα του δυτικού κόσμου».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News