Κρήτη

Χ. Μαμουλάκης: «Η Κυβέρνηση απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση στις προθεσμίες των αυθαίρετων»

Τι αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωση

Με αφορμή την απόρριψη,  της τροπολογίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας παράταση στις προθεσμίες τακτοποίησης αυθαιρέτων, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε σε δήλωση.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Όταν η Κυβέρνηση της ΝΔ καταθέτει φωτογραφικές τροπολογίες ακόμα και την ύστατη στιγμή, αυτές γίνονται δεκτές μετά Βαΐων και κλάδων.

Σήμερα, που ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε μια τροπολογία - ανάσα για χιλιάδες πολίτες και μηχανικούς που ταλαιπωρούνται από τις δυσλειτουργίες της πλατφόρμας κατάθεσης των αιτήσεων και τη γενικότερη ανικανότητα του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Πλακιωτάκης την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Σε συνεννόηση δε με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Αθανασίου, δεν επέτρεψαν καν στην εισηγήτρια Πέτη Πέρκα να μιλήσει γι’ αυτήν. Η παράταση όμως των σχετικών προθεσμιών δεν είναι απλώς αναγκαία, είναι απαραίτητη. Καλούμε για μια ακόμα φορά την Κυβέρνηση να το αντιληφθεί και να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία μηχανικών και πολιτών».

Αξίζει να τονιστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει την προσπάθεια και θα καταθέσει εκ νέου την τροπολογία για παράταση σε επόμενο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια