30 χρόνια ενημέρωση ΚΡΗΤΗ TV... η ζωή μας όλη σε μια οθόνη!

Κρήτη
30 χρόνια ενημέρωση ΚΡΗΤΗ TV... η ζωή μας όλη σε μια οθόνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

Η ιστορία της ΚΡΗΤΗ TV, ξεκινά πριν 3 δεκαετίες. Πριν από 30 χρόνια οι κρητικοί απέκτησαν το δικό τους κανάλι, τη δική τους τηλεόραση. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που εξέπεμψε το σήμα μέχρι σήμερα, 30 χρόνια μετά, οι κρητικοί παραμένουν  άρρηκτα συνδεδεμένοι με το κανάλι τους. Από την ΚΡΗΤΗ TV ενημερώνονται, με την ΚΡΗΤΗ TV ζουν τα μεγαλύτερα γεγονότα, με την ΚΡΗΤΗ TV ψυχαγωγούνται, με την ΚΡΗΤΗ TV ζουν μαζί!

Η πορεία του πρώτου καναλιού της Κρήτης είναι συνυφασμένη με την ενημέρωση. Η ενημέρωση είναι αυτή που καθιέρωσε το κανάλι στη συνείδηση των κρητικών και όχι μόνο. Η συνέπεια και η εγκυρότητα ανέδειξαν την ΚΡΗΤΗ TV, πρώτη στις επιλογές του κοινού από το Νοέμβριο του 1990 μέχρι και σήμερα, 30 χρόνια μετά.

Μια σχέση εμπιστοσύνης που διαρκεί στο χρόνο. Όλα αυτά τα χρόνια οι ειδήσεις στην ΚΡΗΤΗ TV έχουν ταυτότητα. Έχουν αντικειμενικότητα, σοβαρότητα, πολυφωνία.

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου άλλη μία κούρσα στον μαραθώνιο της ενημέρωσης ξεκινά, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Σαλαπάτα για 8η χρονιά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων καθημερινά στις 20:30. Οι άνθρωποι του ενημερωτικού τομέα, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σαχίνη, ξέρουν τις απαιτήσεις και δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην αρχισυνταξία του δελτίου για μια ακόμη χρονιά η έμπειρη δημοσιογράφος Στέλλα Τερζάκη που καθημερινά σε συνεργασία με την ομάδα των δημοσιογράφων καταγράφουν την επικαιρότητα και δίνουν στο κοινό της ΚΡΗΤΗ TV, την πληρέστερη ενημέρωση.

30χρόνια ενημερωση,30 χρόνια ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News