Νέες τηλεοπτικές "πτήσεις" σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Νέες τηλεοπτικές "πτήσεις" σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 22:00

Για τέταρτη χρονιά η εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ στην prime time της ΚΡΗΤΗ TV έρχεται με ανανεωμένη διάθεση να ταξιδέψει μαζί με τους τηλεθεατές σε όλα όσα απασχολούν την καθημερινότητα καταγράφοντας με σεβασμό τις πτυχές της επικαιρότητας σε μια τηλεοπτική χρονιά που είναι από μόνη της πρόκληση.

Με ένα τρέιλερ με ταξιδιωτική διάθεση κάθε Δευτέρα ο Μάνος Δασκαλάκης και η ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ θα έχουν ως προορισμό την ενημέρωση, την παρουσίαση θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα ενώ θα μας συστήνoyn μοναδικούς ανθρώπους που μέσα από την ιστορία τους κάτι έχουν να μας πουν.

Στην χρονιά της πανδημίας και των μεγάλων ανοικτών ζητημάτων που αλλάζουν την ζωή μας πιλοτάρουμε το αεροπλάνο της ενημέρωσης και σας καλούμε σε ένα ταξίδι που έχει ένα και μόνο προορισμό...που δεν είναι άλλος από την είδηση.

Δυναμικά για μια ακόμα χρονιά τα βράδια της Δευτέρας θα είναι σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ με την ευχή το στοίχημα θα κερδηθεί.

Καθήστε αναπαυτικά, προσδεθείτε και η τηλεοπτική πτήση ξεκινά.

Πύργος Ελέγχου ακούει...είμαστε αέρα σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ.

Κάθε Δευτέρα από 21 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ ΤV.   

Μικρά και μεγάλα. Όλα όσα απασχολούν τη ζωή και την καθημερινότητα μας. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, ώστε να αναδεικνύεται η πραγματική διάσταση και η δυναμική των γεγονότων.

Στην Ώρα Αιχμής, οι άνθρωποι είναι εκείνοι που παίρνουν το μικρόφωνο και μοιράζονται την ιστορία τους με αποκαλύψεις, καταγγελίες και ειδήσεις.

Όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων της Κρήτης, παρουσιάζονται, συζητιούνται και αναλύονται, μέσα από την Ώρα Αιχμής. Με καλεσμένους στο στούντιο, βίντεο, παράθεση στοιχείων και απευθείας συνδέσεις.

Άνθρωποι ξεχωριστοί αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία και τις εμπειρίες τους που αξίζει να ακουστούν.

Ιστορίες που οδήγησαν στην επιτυχία, συγκλονιστικές εξομολογήσεις, μαρτυρίες για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία και έμεναν στο σκοτάδι. Στοιχεία και άγνωστες πτυχές πολύκροτων υποθέσεων βγαίνουν στο φως.

Με επίκεντρο την Κρήτη και όλα όσα συμβαίνουν θα τα παρουσιάζουμε για 4η χρονιά πάντα σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News