«Λουκέτα» σε καφέ-μπαρ του Ηρακλείου - Είχαν περισσότερους πελάτες από όσους έπρεπε

Κρήτη
«Λουκέτα» σε καφέ-μπαρ του Ηρακλείου - Είχαν περισσότερους πελάτες από όσους έπρεπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λουκέτα» και πρόστιμα… χιλιάδων ευρώ στα δύο καταστήματα

Δυο παραβάσεις της απόφασης περί συγκεκριμένου ορίου πελατών (ανά τετραγωνικό μέτρο) σημείωσαν οι Αστυνομικές Αρχές το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Πρόκειται για δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα, καφέ-μπαρ, στην περιοχή του Ηρακλείου, τα οποία - σύμφωνα με τις πληροφορίες - είχαν υπεράριθμους πελάτες.

Και στα δύο καταστήματα επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο στους ιδιοκτήτες τους: Για το ένα, ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και στο άλλο επιβλήθηκε πρόστιμο 13.000 ευρώ.

10 παραβάσεις για μάσκες στην Κρήτη

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, οι έλεγχοι για τη μη χρήση προστατευτικών μασκών, συνεχίστηκαν σε όλη την Κρήτη.

Πιο αναλυτικά, χτες, Σάββατο, επιβλήθηκαν στο νησί, συνολικά 10 πρόστιμα των 150 ευρώ σε πολίτες που δε φορούσαν μάσκες.

Τα περισσότερα πρόστιμα «κόπηκαν» στο Ηράκλειο (στο οποίο, υπενθυμίζεται, πως συνεχίζονται τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που επιβάλλουν - μεταξύ άλλων - χρήση προστατευτικής μάσκας, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους), καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν 6 πεζούς χωρίς μάσκα, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε έναν υπάλληλο καταστήματος, που επίσης δε φορούσε μάσκα.

Στο Λασίθι επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα των 150 ευρώ σε 2 πελάτες καταστήματος, ενώ 1 πρόστιμο «κόπηκε» σε πελάτη σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο.

(Φωτογραφία αρχείου: Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News