Κρήτη

Διευθυντής ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ: Η συγκινητική φωτογραφία για όσους… δεν φορούν μάσκα

«Αφιερωμένο στους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων», αναφέρει ο Δημήτρης Γεωργόπουλος

Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος.

Ο κ. Γεωργόπουλος ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται δύο μέλη του ιατρικού - νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, καθώς και ένας ασθενής, εντός της ΜΕΘ.

Πρόκειται, όπως περιγράφει ο ίδιος, για τη στιγμή που ανακοινώνεται στον ασθενή, ο οποίος έχει νοσήσει από κορωνοϊό, πως, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα νοσηλείας στη ΜΕΘ, θα μεταφερθεί στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κορωνοϊού (ΜΑΚ) του νοσοκομείου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτησή του, η χαρά και η αισιοδοξία, τόσο του προσωπικού του νοσοκομείου, όσο και του ίδιου του ασθενή, δεν κρύβονται!

Σκοπός του κ. Γεωργόπουλου, όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι να στείλει, με το δικό του τρόπο, ένα μήνυμα σε όσους τίθενται κατά των προστατευτικών μασκών και των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Όπως γράφει στην ανάρτηση του:

«Αφιερωμένο στους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων. Είναι η στιγμή που ανακοινώνουμε σε σχετικά νέο ασθενή με COVID-19 μετά από 7 δύσκολες μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ ότι θα μεταφερθεί στην κλινική. Ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια