ΚΡΗΤΗ TV ώρα για πρεμιέρα! Η νέα σεζόν ξεκινά και οι πιο δυνατές εκπομπές της τηλεόρασης επιστρέφουν

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV ώρα για πρεμιέρα! Η νέα σεζόν ξεκινά και οι πιο δυνατές εκπομπές της τηλεόρασης επιστρέφουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνώριμα, αγαπημένα αλλά και πολλά νέα πρόσωπα έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της ΚΡΗΤΗ TV, στη γραμμή εκκίνησης, έτοιμους να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, τηλεόραση!

Η ΚΡΗΤΗ TV, το μεγαλύτερο περιφερειακό κανάλι της χώρας ξέρει πολύ καλά πώς να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και πώς να διατηρεί και να ενισχύει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί  εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το κανάλι ανακοίνωσε ότι ξεκινά και επίσημα το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Μια σεζόν με πολλές απαιτήσεις και βασική ανάγκη για σωστή ενημέρωση και ποιοτική ψυχαγωγία. Η τηλεόραση τώρα περισσότερο από ποτέ έχει την ευθύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρίσκεται κοντά στον κόσμο, μέσα στα σπίτια των Κρητικών, με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιλογές τους.

Πρεμιέρα με «Κρήτη Σήμερα»

Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ανοίγει την αυλαία και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Το ραντεβού είναι καθημερινό από Δευτέρα έως Παρασκευή.

H ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, είναι εδώ για να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να είμαστε ενημερωμένοι .

Η εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Κρητικών με σοβαρότητα, αντικειμενικότητα και ψύχραιμη μάτια στην ανάλυση και παρουσίαση των γεγονότων.

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές της Κρήτης και όχι μόνο, η επιτυχημένη καθημερινή εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», με ανανεωμένη σύνθεση θα κερδίσει και την φετινή χρονιά το στοίχημα της ενημέρωσης.

Με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και με μία εναλλακτική ματιά στην κάλυψη των γεγονότων συνεχίζει για 14η συνεχόμενη χρονιά με σεβασμό, αξιοπιστία και σεβασμό προς τους τηλεθεατές.

Κρήτη Σήμερα με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο μαζί του η Γιώτα Αρχοντάκη και η Εύη Σπανού.

25 χρόνια «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ»

Η εκπομπή σήμα κατατεθέν της ΚΡΗΤΗ TV, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Ο Γιώργος Σαχίνης βάζει την υπογραφή του σε μια από τις μακροβιότερες δημοσιογραφικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Συνεντεύξεις, έρευνες, ρεπορτάζ."Αντιθέσεις" η εκπομπή που έχει αναδείξει γεγονότα, ειδήσεις και ανθρώπους, είναι στην ΚΡΗΤΗ TV!

Ώρα Αιχμής

Κάθε Δευτέρα από 21 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ ΤV.   

Μικρά και μεγάλα. Όλα όσα απασχολούν τη ζωή και την καθημερινότητα μας. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, ώστε να αναδεικνύεται η πραγματική διάσταση και η δυναμική των γεγονότων.

Στην Ώρα Αιχμής, οι άνθρωποι είναι εκείνοι που παίρνουν το μικρόφωνο και μοιράζονται την ιστορία τους με αποκαλύψεις, καταγγελίες και ειδήσεις.

Όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων της Κρήτης, παρουσιάζονται, συζητιούνται και αναλύονται, μέσα από την Ώρα Αιχμής. Με καλεσμένους στο στούντιο, βίντεο, παράθεση στοιχείων και απευθείας συνδέσεις.

Άνθρωποι ξεχωριστοί αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία και τις εμπειρίες τους που αξίζει να ακουστούν.

Ιστορίες που οδήγησαν στην επιτυχία, συγκλονιστικές εξομολογήσεις, μαρτυρίες για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία και έμεναν στο σκοτάδι. Στοιχεία και άγνωστες πτυχές πολύκροτων υποθέσεων βγαίνουν στο φως.

Με επίκεντρο την Κρήτη και όλα όσα συμβαίνουν θα τα παρουσιάζουμε για 4η χρονιά πάντα σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Καλό Μεσημέρι

Καθημερινά από 21 Σεπτεμβρίου στις 15:00 στην ΚΡΗΤΗ TV.

Για 24η συνεχή σεζόν , η τηλεοπτική εκπομπή ‘’Καλό Μεσημέρι’’ επιστρέφει στην Κρήτη Tv πιο ανανεωμένη και δυναμική από ποτέ μαζί με τους Λευτέρη Κουμαντάκη και Χριστιάννα Σκούρα.

Μία εκπομπή ψυχαγωγική με αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και, φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς

Μέσα από ολοκαίνουριες διευρυμένες ενότητες η εκπομπή σκοπεύει να παρέχει στους τηλεθεατές ψυχαγωγία, ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και …χαμόγελα.

Η εκπομπή θα μαγειρεύει νόστιμες συνταγές, θα προβάλει την λαϊκή μας παράδοση, θα κάνει βόλτες στις κρυμμένες γωνιές της Κρήτης, θα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων, θα ανακαλύπτει μυστικά ομορφιάς και στιλ, θα γυμνάζεται, θα αποκαλύπτει ένα κόσμο γεμάτο νέες ιδέες, εθελοντικές δράσεις, και θα δίνει βήμα σε όλα αυτά που κάνουν τη ζωή καλύτερη, πιο δημιουργική και γεμάτη.

Η Ανδριανή επιστρέφει, με τη διαφορά ότι φέτος αλλάζουν όλα! Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη και πλέον θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 22:00 ζωντανά.

Συνεντεύξεις, πολλά εξωτερικά γυρίσματα και ζωντανή αλληλεπίδραση με το κοινό.

Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά της εκπομπής, με την Ανδριανή Αγγελιδάκη που έρχεται για 5η σεζόν να δώσει βήμα σε ανθρώπους με ωραίο παράδειγμα και άποψη, να φωτίσει ιστορίες που αλλάζουν ζωές, να αναδείξει «διαφορετικές» απόψεις,  να προτείνει εναλλακτικές εκεί που βλέπουμε μόνο μια διαδρομή.  

Ελάτε να γνωρίσουμε καλύτερα,πρόσωπα που ήδη γνωρίζουμε και ξεχωρίζουμε αλλά έχουν πολλά περισσότερο να μας αποκαλύψουν. Ελάτε να ακούσουμε ιστορίες που μας βάζουν ιδέες! Ελάτε να ταξιδέψουμε και να ζήσουμε εμπειρίες που μας ανοίγουν το μυαλό.

Αυτή τη σεζόν θα το κάνουμε παρέα με την Ανδριανή, κάθε Πέμπτη στις 22:00.

ΠΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ 

Ο Βασίλης Πατσής με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, για πέμπτη συνεχή χρονιά, μας ταξιδεύει σε μοναδικούς προορισμούς της Κρήτης και της Ελλάδας.

Η αγάπη και οι ανησυχίες του για την γαστρονομία τον οδηγούν σε ένα μοναδικό «πάντρεμα» της παράδοσης με την υγιεινή διατροφή και σας καλεί σε ένα ταξίδι, όπου οι γεύσεις και τα αρώματα συναντούν καθημερινούς ανθρώπους.

Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα, περνά τις ημέρες του γνωρίζοντας ανθρώπους του τόπου. Συλλέγει μαζί τους ολόφρεσκες πρώτες ύλες ,  για να μαγειρέψουν μαζί συνταγές με έντονη τη σφραγίδα κάθε προορισμού.

Ο Βασίλης Πατσής σας καλεί να τον ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι, όπου οι καλύτερες στάσεις του θα είναι ... "οι όμορφοι άνθρωποι" ... οι γεύσεις και τα αρώματα!!!

Γιατί μαγειρική και διασκέδαση πάνε μαζί! Κάθε Σάββατο 16:30 , Κυριακή 15:30 (ε).

Συντονιστείτε στην ΚΡΗΤΗ TV, μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News