Κρήτη

«Βόμβα» Ρηγάκη: Διευθυντές δέχονται απειλές από γονείς για την χρήση μάσκας στους μαθητές

Εν μέσω πανδημίας τμήματα με 27 μαθητές στα σχολεία της Κρήτης

Στα υπεράριθμα τμήματα σε σχολεία της χώρας και της Κρήτης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Ζαχαρίας Ρηγάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV και τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ υποστήριξε πως για τα υγειονομικά δεδομένα και τυχόν κρούσματα σε σχολεία «κάνουμε εκκλήσεις στην θεά τύχη».

Παράλληλα ο κ. Ρηγάκης έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» καθώς υποστήριξε πως διευθυντές και εκπαιδευτικοί δέχονται απειλές από γονείς ώστε να επιτρέψουν στα παιδιά τους να μπουν στις τάξεις χωρίς μάσκες.

«Δυο διευθυντές μου κατήγγειλαν πως δέχονται απειλές από γονείς σε περίπτωση που δεν επιτρέψουν στο παιδί τους να μπει στην τάξη χωρίς μάσκα.

Υπάρχουν επιστολές οι οποίες υποθέτω πως κατακλείσουν τα σχολεία της χώρας στις οποίες απειλούνται καθηγητές αν πως δεν αφήσουν το παιδί να μπει στην τάξη, θα τους στείλουν εξώδικα.

Κάνουμε έκκληση στην πολιτεία να προστατεύσει τους εκπαιδευτικούς, δεν είμαστε αστυνομικοί», τόνισε, ενώ ταυτόχρονα είναι υποχρεωμένοι από την πολιτεία να μην επιτρέψουν σε μαθητές να μπουν στις αίθουσες χωρίς μάσκες, δημιουργώντας τεράστιο κοινωνικό ζήτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια