Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας

Κρήτη
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπεγράφη σήμερα το Μνημόνιο Συνεργασίας

Έναρξη συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και Παιδικών Χωριών SOS, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας συνυπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, Κώστας Συρίγος καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας εστιάζει στην κοινή δέσμευση της Περιφέρειας Κρήτης και των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας ως προς την ανάληψη δράσεων για τα ζητήματα της Παιδικής Προστασίας, την ενίσχυση των προγραμμάτων που υλοποιούνται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και την προώθηση της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με σημαντικούς κοινωνικούς θεσμούς, όπως η Υιοθεσία και η Αναδοχή.

Στην υπογραφή του μνημονίου στη Περιφέρεια παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρος Ν. Βαμβακάς, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Αν. Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, Σπύρος Επιτροπάκης, η Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, Εμμανουέλα Γερογιαννάκη, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, Πέτρος Παπαδάκης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Άννα Αρμάου και η Συντονίστρια της Τοπικής Επιτροπής Στήριξης, Μιράντα Τζοβενή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News