Κρήτη

Πανεπιστήμιo Κρήτης: Ανακοίνωση της Πρυτανείας για αλλαγές στις εξετάσεις

Χωρίς φυσική παρουσία οι εξετάσεις μετά τις ανακοινώσεις των μέτρων

Με εναλλακτική μέθοδο και χωρίς φυσική παρουσία θα διεξαχθούν οι εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας:

«Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Προστασία για το Ηράκλειο Κρήτης, απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροιση πολιτών άνω των 9 ατόμων τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό χώρο.

Κατά συνέπεια, όταν δεν πληρείται η ανωτέρω προϋπόθεση από την 1/9/2020 έως και τις 14/9/2020, οι επαναληπτικές εξετάσεις δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσίαΟι διδάσκοντες δύνανται να επιλέξουν εναλλακτική μέθοδο διεξαγωγής των εξετάσεων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Νεότερες ενημερώσεις για την διεξαγωγή των εξετάσεων θα υπάρξουν από τις Γραμματείες των Τμημάτων που επηρεάζονται από τα μέτρα. Σημειώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει λάβει μέχρι σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την πολιτεία».

Υπενθυμίζεται ότι στο τμήμα Φυσική και το τμήμα Υπολογιστών εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και έγιναν όλες οι σχετικές ενέργειες που προβλέπονται όπως απολύμανση χώρων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια