Κορωνοϊός - Κρήτη: Το δρομολόγιο τους βγήκε «ξινό» - Πρόστιμα σε οδηγό ταξί, λεωφορείου και επιβάτες

Κρήτη
Κορωνοϊός - Κρήτη: Το δρομολόγιο τους βγήκε «ξινό» - Πρόστιμα σε οδηγό ταξί, λεωφορείου και επιβάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Καμπάνα" 10.000 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που παρέμεναν ανοιχτά και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα

Τσουχτερά πρόστιμα από τις αστυνομικές αρχές  επιβληθήκαν και χθες, Σάββατο,  στην Κρήτη για παραβάσεις που σχετίζονται με την μη τήρηση ωραρίου μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και για τη μη χρήση μάσκας.

Αναλυτικότερα σε συνέχεια των ελέγχων και στα πλαίσια των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού,  τσουχτερά πρόστιμα που έφθασαν συνολικά τα 30.000 ευρώ, επιβλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε επιχειρηματίες στην Κρήτη και δη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες βεβαιώθηκε διοικητικό  πρόστιμο 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν τηρούσαν το προβλεπόμενο ωράριο και παρέμεναν ανοιχτά πέραν της 24:00 ώρας.

Πρόστιμα επειδή δεν φορούσαν μάσκες

Εκτός από τα πρόστιμα για τη μη τήρηση του ωραρίου, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία «έπεσαν»  ακόμη 25 πρόστιμα στην Κρήτη καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας από πολίτες και δη  οδηγούς σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , επιβάτες αλλά και εργαζομένους σε καταστήματα.

Αναλυτικότερα

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν  9 πρόστιμα εκ των οποίων, τα 7 επιβλήθηκαν σε επιβάτες λεωφορείων και 2 σε εργαζομένους σε καταστήματα .

Στο Ηράκλειο τα πρόστιμα έφθασαν τα 8 εκ των οποίων ένα επιβλήθηκε σε οδηγό ταξί και 7 σε εργαζόμενους.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα σε εργαζόμενους.

Στο Λασίθι επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε εργαζόμενους .

Τέλος πρόστιμο επιβλήθηκε και σε οδηγό λεωφορείου που δεν φορούσε μάσκα και κινούνταν στον (ΒΟΑΚ) Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News