Κορωνοϊός: Ο χάρτης των κρουσμάτων στις πύλες εισόδου – 50 τα εισαγόμενα στην Κρήτη

Κρήτη
Κορωνοϊός: Ο χάρτης των κρουσμάτων στις πύλες εισόδου – 50 τα εισαγόμενα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά στοιχεία με τα εισαγόμενα κρούσματα από αεροδρόμια, λιμάνια και χερσαία σύνορα και τις χώρες προέλευσης

145 είναι συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη από τις αρχές της πανδημίας μέχρι σήμερα, ενώ σύμφωνα με στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας  που αφορούν στο διάστημα από την 1η Ιουλίου έως και τις 16 Αυγούστου, τα εισαγόμενα κρούσματα ανέρχονται στα 50.

Η Πολιτική Προστασία έδωσε στην δημοσιότητα τον χάρτη των εισαγόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα ο αριθμός των τουριστών που έφθασαν στη χώρα και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικοί στον ιό ανήλθε στους 615. 

Αναφορικά με τις πύλες εισόδου, 364 διαπιστώθηκαν σε αεροδρόμια της χώρας, 17 σε λιμάνια και 234 στα χερσαία σύνορα. ενώ τα περισσότερα κρούσματα εισήλθαν από την Ρουμανία (88), την Βουλγαρία(86), την Αλβανία(63), την Σερβία και την Σουηδία(29). 

Στο σύνολο των 615 κρουσμάτων και πάντα για το συγκεκριμένο διάστημα των 45 ημερών, 233 είναι το σύνολο των ενεργών κρουσμάτων , 303 επέστρεψαν στη χώρα προέλευσης, ενώ 79 μη ενεργά παραμένουν στην Ελλάδα.

Αναφορικά με την Κρήτη πάντα για το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή  από την 1η Ιουλίου έως και τις 16 Αυγούστου, τα εισαγόμενα κρούσματα έφθασαν τα 50.

 από τα οποία τα 27 θεωρούνται ως ενεργά ( 26 φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία καραντίνα ή είναι σε απομόνωση) και ένα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και συγκεκριμένα μια 42χρονη τουρίστρια.

Φωτογραφία: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News