Καιρός και αγαπημένες παραλίες της Κρήτης σε ζωντανή μετάδοση

Κρήτη
Καιρός και αγαπημένες παραλίες της Κρήτης σε ζωντανή μετάδοση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημερώνουν τους κρητικούς για τα καιρικά φαινόμενα - Σημαντική πληροφορία για μια πιθανή εκδρομή

Τη δυνατότητα να έχουν ζωντανή εικόνα από διάφορες περιοχές του νησιού με επίκεντρο τις παραλίες, έχουν οι χρήστες του διαδικτύου μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου Φίλων Καιρού «Καιρών Κρήτες» που μπορεί ως ομάδα να λειτουργεί τα τελευταία 3 χρόνια, η σύστασή του όμως είναι υπόθεση των τελευταίων εβδομάδων.

Ο Σύλλογος στην ιστοσελίδα του έχει διαμορφώσει ένα πεδίο πληροφόρησης για τους ενδιαφερόμενους σε ότι αφορά τον καιρό, και ενώ δεν εξαντλείται στο τι γίνεται στις παραλίες, στη διάρκεια του καλοκαιριού αποτελεί σημαντική βάση πληροφόρησης για όσους επιθυμούν να δουν τι επικρατεί σε κάποια από τις παραλίες που επιθυμούν να επισκεφθούν. 

Το creta weather είναι η ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Καιρού Κρήτης «Κρητών Καιρός», που φιλοδοξεί να αποκτήσει ένα δίκτυο μελών που ασχολούνται με τον καιρό και ανάμεσα στα ενδιαφέροντά τους είναι τα καιρικά φαινόμενα. Ο Σύλλογος παρά τη δράση κάποιων μελών τα τελευταία χρόνια συστάθηκε τον περασμένο μήνα και στόχο έχει να διεισδύσει περισσότερο στο κομμάτι των καιρικών συνθηκών αλλά και την παρατήρηση των φαινομένων. 

Στην ιστοσελίδα, ο χρήστης μπορεί να δει live εικόνα από αρκετά σημεία της Κρήτης, ενώ στη διάρκεια του καλοκαιριού η ζωντανή εικόνα από παραλίες, είναι μια από τις ευκαιρίες που έχουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να κάνουν την επιλογή τους ακόμη και για μια σύντομη εκδρομή.  

Εικόνα από το κέντρο του Ηρακλείου, το λιμάνι, απευθείας εικόνα από τα Μάταλα την Αγία Γαλήνη τα Χανιά και το Μακρύ Γιαλό. Με ένα κουμπί ο επισκέπτης μπορεί να διακρίνει τι ακριβώς συμβαίνει στο σημείο που επιθυμεί να βρεθεί, και ένας άλλος να βρεθεί νοητά στο σημείο που θα λαχταρούσε, πάντα με επίκεντρο τον καιρό. 

Όπως δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ ΤΒ ο πρόεδρος του Συλλόγου, στόχος είναι να μπορέσουν να σχηματίσουν μια μεγαλύτερη παρέα ατόμων που αγαπούν να παρατηρούν τον καιρό και να πετύχουν να έχουν μια κάλυψη που θα εκτείνεται σε ολόκληρη την Κρήτη και η ιστοσελίδα τους να αποτελέσει εργαλείο για όσους παρατηρούν τα καιρικά φαινόμενα, ή απλά πριν επιλέξουν να βρεθούν κάπου, να ξέρουν πώς είναι και ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News