"Τετραπέρατος" Γάλλος πήγε για συμπλοκή και... βγήκε κουρεμένος

Κρήτη
"Τετραπέρατος" Γάλλος πήγε για συμπλοκή και... βγήκε κουρεμένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη εξιχνίαση από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου

Ότι και αν σκαρφίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη, δεν έπιασε τόπο για τον 20χρονο Γάλλο πρωταγωνιστή της αιματηρής συμπλοκής που θύμισε "άλλες εποχές" τα ξημερώματα της Κυριακής στον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου.

Η εξαντλητική επιμονή των αστυνομικών του Τμήματος Χερσονήσου, που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, του χάλασε τα σχέδια, παρότι άλλαξε ακόμη και εμφάνιση για να μην μπορέσει να τον συνδέσει κανείς με την άγρια συμπλοκή που είχε ως συνέπεια ένας 20χρονος συμπατριώτης του να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο 10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 - 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Τις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλωτσιές διαδέχτηκαν οι κραυγές ενός 20χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πάνω στη συμπλοκή ένας από τος συμπατριώτες του τον κάρφωσε στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

Σκηνές που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του και εξελίχθηκαν στο κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου που δεν άργησαν να μάθουν ότι το βιντεάκι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο και οι 10 νεαροί Γάλλοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή το ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.

Οι αθρόες συλλήψεις δεν άφησαν ικανοποιημένους τους αστυνομικούς που... το τερμάτισαν αναζητώντας απάντηση στο γρίφο.

Δεν μπορεί, ο δράστης θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες. Κανείς όμως δεν έμοιαζε στο μακρυμάλλη με τα μούσια που εικονίζεται να χτυπά το θύμα.

Ακολουθώντας τη "δοκιμασμένη συνταγή" οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου τα έκαναν όλα από την αρχή εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτια τους.

Εκεί βρέθηκε και η απάντηση αφού ο τετραπέρατος Γάλλος είχε επιστρατεύσει την "ψιλή" .

Έκοψε τα μαλλιά του και ξύρισε τα γένια του για να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς και να τον συνδέσει με το επεισόδιο. Μάταια όμως όπως αποδείχθηκε...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του Γάλλου "τετραπέρατου" θα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν αλλοδαποί για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αλλοδαπών και κατά περίπτωση για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν χθες (16.08.2020), σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, αλλοδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπών και κατά περίπτωση για παραβάσεις της    Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (16.08.2020) τα ξημερώματα, αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός απ’ αυτούς ενώ οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί οι οποίοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κοινή οικία που διέμεναν οχτώ από τους αλλοδαπούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και  13,16 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News