«Ευ ζω με τον καρκίνο»: Κλειστό το γραφείο μέχρι τα τέλη Αυγούστου

Κρήτη
«Ευ ζω με τον καρκίνο»: Κλειστό το γραφείο μέχρι τα τέλη Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος «Ευ ζω με τον καρκίνο» γνωστοποίησε πως το γραφείο του συλλόγου θα παραμείνει κλειστό από 8 ως 30 Αυγούστου.

«Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο του συλλόγου μας θα είναι κλειστό από 8 ως 30 Αυγούστου.

Σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να καλέσετε στο 6955254301.

Μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας και τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19»

Ο Σύλλογος «ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» δραστηριοποιείται στο Ν. Ηρακλείου από το 2002 και είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Υγείας (ΦΕΚ 1907/15-06-12 ΤΒ). Σκοπός του είναι η ενδυνάμωση ατόμων που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο. Προσφέρει υπηρεσίες οικονομικής στήριξης με παροχή εξοπλισμού στα ογκολογικά τμήματα του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου καθώς και με την οικονομική ενίσχυση σε άπορους ασθενείς αυστηρά μόνον κατόπιν αιτήματος των Κοινωνικών υπηρεσιών των δύο νοσοκομείων.

Προσφέρει ενημερωτικές Ημερίδες με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες και θεματολογία την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων, σωματικών και ψυχολογικών που απορρέουν από τη νόσο. Επίσης μέσα από συλλογικά όργανα παλεύει για τη διεκδίκηση και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών.

Η κυριότερη όμως δράση μας είναι η βοήθεια που προσφέρουν οι εθελοντές μας στα ογκολογικά τμήματα του ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι με την καθημερινή τους παρουσία συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των ασθενών και την ψυχολογική  τους στήριξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News