Σωρεία συλλήψεων για ναρκωτικά στην Κρήτη: 13 συλλήψεις σε 7 υποθέσεις, μέσα σε λίγες ώρες

Κρήτη
Σωρεία συλλήψεων για ναρκωτικά στην Κρήτη: 13 συλλήψεις σε 7 υποθέσεις, μέσα σε λίγες ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνναβη, «τσιγάρα» και… σοκολάτες ήταν μόνο μερικά από τα ευρήματα των αστυνομικών

13 άτομα οδηγήθηκαν στα κρατητήρια τις προηγούμενες ώρες, κατηγορούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών, σε ολόκληρη την Κρήτη.

2 συλλήψεις στη Χερσόνησο

Το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο ημεδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης. Οι άνδρες συνελήφθησαν.

Είχε κάνναβη στο φορτηγό του

Το ίδιο βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Βιάννου από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βιάννου και Αχαρνών- Αστερουσίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε φορτηγό στο οποίο επέβαινε ημεδαπός, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Ο άνδρας συνελήφθη.

Με σοκολάτα «πιάστηκε» στη Γόρτυνα

Το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθη ένας ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Με την κάνναβη στη μηχανή…

Το βράδυ της Τετάρτης σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν ο ημεδαπός και ο αλλοδαπός, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Οι άνδρες συνελήφθησαν.

«Πιάστηκε» με ναρκωτικά και χρήματα

Μεταμεσονύκτιες ώρες της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας προμηθεύτηκε από τον αλλοδαπό. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αλλοδαπό και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και μικροποσότητα κάνναβης. Ο άνδρας συνελήφθη.

3 ακόμη συλλήψεις στην Ιεράπετρα

Την ίδια στιγμή, 3 άνδρες συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες της Τετάρτης, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Χειροπέδες σε άνδρα και γυναίκα στο Μυλοπόταμο

Με μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων μείγμα κάνναβης και καπνού συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, στο Μυλοπόταμο, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Συνελήφθη με κάνναβη τα ξημερώματα

Συνελήφθη, τα ξημερώματα της Πέμπτης σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου-Σφακίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ημεδαπό βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου.

(Φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News