Κρήτη

Oλόσωμες στολές και μάσκες παραδόθηκαν στο Λιμενικό

Στο πλαίσιο συνάντησης της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ με τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης του Λιμενικού Σώματος

Μέσα Ατομικής Προστασίας παρέδωσε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη, στο Λιμενικό Σώμα, στο πλαίσιο συνάντηση της με τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης του Λιμενικού Σώματος, Σπύρο Πασσάκο.

Συγκεκριμένα, τα Μέσα Ατομικής Προστασίας αφορούν ολόσωμες στολές, χειρουργικές μάσκες προσώπου, αντισηπτικά κ.α. ενώ στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για την διαχείριση  περιστατικών κορωνοϊού καθώς και για την προστασία των στελεχών του λιμενικού σώματος καθώς και για την αποφυγή της διασποράς της νόσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης του Λιμενικού Σώματος, Σπύρο Πασσάκο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.

Κατά την επίσκεψη της η κα Μπορμπουδάκη παρέδωσε Μέσα Ατομικής Προστασίας στον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης, όπως ολόσωμες στολές, μάσκες προσώπου χειρουργικές και υψηλής προστασίας, αντισηπτικά κ.α., για τις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος του νησιού.

Στην συνάντηση, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διαχείριση περιστατικών SARS-CoV-2 και την προστασία των στελεχών του λιμενικού σώματος προς όφελος της υγείας των ίδιων αλλά και αποφυγής διασποράς της νόσου.

Παράλληλα η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πασσάκο για τη σημαντική και άμεση συμβολή και συνεργασία του Λιμενικού Σώματος, τόσο κατά την πραγμάτωση της άσκησης προσομοίωσης θετικού περιστατικού στη Γαύδο, όσο και σε κάθε άλλη περίπτωση που χρειάστηκε.

Από την μεριά του ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης παρέδωσε στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη τιμητικό μετάλλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, ενώ και οι δύο πλευρές ανανέωσαν την επιθυμία συνέχισης της μεταξύ τους αγαστής συνεργασίας, που φέρει θετικά αποτελέσματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια