Κρήτη

Η εκπομπή «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» αλλάζει πρόσωπο! Στο τιμόνι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Μαζί του η Γιώτα Αρχοντάκη και η Εύη Σπανού

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο μεγάλο κανάλι της Κρήτης, την ΚΡΗΤΗ TV, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε τις αλλαγές που ετοιμάζει για την απογευματινή ζώνη. Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» αλλάζει πρόσωπο μεταφορικά και κυριολεκτικά! Στο τιμόνι της παρουσίασης μπαίνει ο δημοσιογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος και μαζί του στον τηλεοπτικό αέρα θα βρίσκονται καθημερινά η Γιώτα Αρχοντάκη και η Εύη Σπανού.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανήκει πολλά χρόνια στο δυναμικό του σταθμού και έχει αποδείξει τη δυναμική και τη δημοσιογραφική αρτιότητα του. Ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Δελτίου ειδήσεων του σταθμού έχει καλύψει σημαντικές ειδησεογραφικές στιγμές. Ενώ με την εκπομπή «Ήρωες» που παρουσίαζε τις δύο τελευταίες σεζόν κέρδισε την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον του κοινού.

Μαζί με το Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην εκπομπή η οποία συνεχίζεται για 14η σεζόν, θα είναι η δημοσιογράφος Γιώτα Αρχοντάκη, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα του ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τον παλμό μιας καθημερινής ειδησεογραφικής παραγωγής.

Την ομάδα ολοκληρώνει η Εύη Σπανού, που αποτελεί και το νέο πρόσωπο τόσο για την εκπομπή όσο και για τον τηλεοπτικό αέρα της ΚΡΗΤΗ TV. Η Εύη Σπανού έχει δώσει «τις εξετάσεις» της υπηρετώντας την ενημέρωση από το πολύ νευραλγικό πόστο του διαδικτύου.

Για 14η σεζόν η εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία. Με ζωντανές συνδέσεις, θέματα  από την Κρήτη, την Ελλάδα, τον κόσμο και με καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν και μας απασχολούν.

Η ανακοίνωση της ΚΡΗΤΗ TV

«Η εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ  παρουσιάζει τους νέους δημοσιογράφους -  παρουσιαστές. Το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της ΚΡΗΤΗ TV  συνεχίζεται για 14η  περίοδο.

Με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, θέματα  από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο, με καλεσμένους για όλα όσα γύρω μας  συμβαίνουν. Συνεχίζουμε  με σεβασμό, αξιοπιστία και συνέπεια προς το κοινό μας.

 

Νέοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι είναι οι:

  1. Νίκος Παναγιωτόπουλος Δημοσιογράφος, Πτυχιούχος Ε.Α.Π. – Εκπομπή ΄΄ΗΡΩΕΣ΄΄
  1. Γιώτα Αρχοντάκη Σχολή  Δημοσιογραφίας
  1. Εύη Σπανού Πάντειο Πανεπιστήμιο -Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού

 Για την ΚΡΗΤΗ TV

 Γιώργος Καργάκης                                                                                                         

Δ/ντης προγράμματος"

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια