ΟΑΕΔ: μέχρι αύριο οι ενστάσεις για την Κοινωφελή

Κρήτη
ΟΑΕΔ: μέχρι αύριο οι ενστάσεις για την Κοινωφελή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προσλήψεις αφορούν σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς και υπηρεσίες υπουργείων

Μέχρι αύριο το μεσημέρι έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι, και εδώ στη Κρήτη, να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων-απορριφθέντων στο πλαίσιο της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για 36.500 προσλήψεις του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε όλη τη χώρα. Προσλήψεις, όπως έχουμε γράψει, που αφορούν Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς και υπηρεσίες υπουργείων.

Η διαδικασία των ενστάσεων άνοιξε την περασμένη Παρασκευή. Όπως έχει ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ, αιτιολογημένες ενστάσεις (με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα) μπορούν να υποβάλλονται έως και αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 2 μ.μ., αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο www.oaed.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Σε περίπτωση αδυναμίας επισύναψης των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική ένσταση, οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 2 το μεσημέρι, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις του αρμόδιου ΚΠΑ2, σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία στη δημόσια πρόσκληση.

Στενά, αν μη τι άλλο, τα χρονικά περιθώρια... Για αυτό όσοι εμπλέκονται καλό θα είναι μεριμνήσουν άμεσα, εξαντλώντας τα περιθώρια και τις δυνατότητες στο “κυνήγι” για μια θέση στον... “ήλιο” της εργασίας. Έστω βεβαίως και για 8μηνες μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News