Χανιά: Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες - Εικόνες από το σημείο της συμπλοκής

Κρήτη
Χανιά: Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες - Εικόνες από το σημείο της συμπλοκής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια γυναίκα και ένας άνδρας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά κινητοποιώντας άμεσα τις τοπικές αρχές.

Αποτέλεσμα του σοβαρού αυτού περιστατικού, ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 60 και 56  ετών αντίστοιχα, οι οποίοι και πιθανότατα να είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων κ. Μπέα που μίλησε στο neakriti. gr, ο άνδρας δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη  ενώ η γυναίκα που δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Πλέον νοσηλεύεται και εκείνη στην εντατική μονάδα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άνδρας, γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να πυροβόλησε πρώτα τη γυναίκα, τραυματίζοντας την στην κοιλιακή χώρα και κατόπιν να έστρεψε στον εαυτό του το όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό παραμένουν άγνωστες και διερευνώνται από την αστυνομία.

λουθούν φωτογραφίες από τον τόπο του αιματηρού περιστατικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News